Геннадій Вацак подарував місту «Родинний парк» (Новини компаній)

Геннадій Вацак подарував місту «Родинний парк» (Новини компаній)

Дитячий сміх, веселий гомін та щасливі обличчя батьків – все це можна було побачити на відкритті в Могилеві-Подільському «Родинного парку».

Щороку сім’я мецената Геннадія Вацака присвячує рідному місту черговий масштабний дарунок. Цьогоріч з обіцяного – парк в заводському масиві та набережна. Першим зведеним об’єктом став парк, тож Геннадій Вацак вирішив разом з новою локацією відпочинку та розваг подарувати своїм землякам ще й свято. Грандіозне дійство відбулося в суботу, 11 серпня, воно являло собою яскраве, багатоголосне й емоційне видовище, що дивувало та вражало.

«Родинний парк» (так назвали його самі мешканці внаслідок конкурсного опитування, проведеного меценатом) зустрів своїх відвідувачів ошатним, зеленим, красивим та щедрим на розваги. З вечора тут розпочалися святкові заходи зі співами та танцями, пригощанням солодощами від Кондитерського Дому «Вацак» та пам’ятними сувенірами від «Родинного парку».

Працювали фотозони, казкові персонажі разом з ляльками-велетнями розважали публіку, для малечі влаштовували ігри, художники розмальовували обличчя чудернацькими малюнками в стилі фейс-арту тощо. Організатори свята – міська рада та меценат - обіцяли з нагоди відкриття зони відпочинку порадувати та подивувати присутніх. Задумане вдалося.

Міський голова Петро Бровко, відкриваючи урочисту церемонію, подякував сім’ї Вацак за такий чудовий та потрібний подарунок місту:

«Сьогодні тут багато щасливих та радісних облич, що вказує на черговий, вдалий та надзвичайно потрібний крок для містян. Кондитерський Дім «Вацак» зробив надзвичайно потрібну, зрозумілу, гарну родинну зону - чудовий сквер! Від імені жителів Могилева-Подільського, кожного з тут присутніх, вдячний Геннадію та Вікторії Вацак за це, бажаю подальших бізнесових ідей та втілень, щоби успішно рухалися в цьому напрямку, аби місто наше процвітало!».

Геннадій та Вікторія Вацак, звертаючись до присутніх, пригадали як гралися з друзями в цьому парку в дитинстві – такі моменти пригадав, певно, кожен житель масиву:

«Цей район рідний для нас, тут ми виросли, а потім і наші діти. А тому парк і є моїм дитинством!».

Повернути життя в улюблений парк стало лейтмотивом кардинальних змін, за які взялася родина Вацак. Для цього їм знадобилося всього 3 місяці - і в парку знову завирувало життя!

«Родинний парк» - лише початок кардинальних змін, що очікує на заводських масив, - звертаючись до громади, поділився своїми планами меценат. – Колись він був одним із найкращих та найрозвиненіших районів нашого міста. Ми зробимо його знову таким! Наступного року відновимо пам’ятник танкістам, що визволяли Могилів-Подільський. А ще ви побачите багато-багато змін, які відбудуться в цьому масиві!».

Загалом Геннадій Вацак взявся за більш амбітні плани, має намір повернути могилівчан в рідне місто, до своїх сімей:

«Ми розпочинаємо в цьому році будівництво будівельного альянсу «Камелот», в якому буде чотири заводи: асфальтний, бетонний, з виготовлення металоконструкцій, тротуарної бруківки та бетонних виробів. Завдяки чому відкриється чимало робочих місць з гідними умовами праці та гідною зарплатою (поверх 12 тисяч гривень). В наступому році розпочнемо будівництво кондитерської фабрики, де будуть також створені нові вакансій. Забезпечимо умови, аби могилівчани повернулися з далеких світів і почали заробляти в рідній Україні!».

Озвучена меценатом перспектива була сприйнята могилівчанами бурхливими оплесками та схвальними вигуками.

Затишний парк був зроблений зусиллями багатьох людей, в когорті усіх причетних до загальної справи – проектанти, будівельники, дизайнери, озеленювачі. На святі, яке припало якраз в переддень Дня будівельника, було відзначено плеяду людей, завдяки яким це місце перетворилося у райський куточок. З рук міського голови Петра Бровка, Геннадія та Вікторії Вацак вони отримали подяки та грошові заохочення.

Подяку від міського голови за благодійну дільність на благо рідного міста та зведення «Родинного парку» отримав в той день і сам Геннадій Вацак.

Окремою порцією оплесків, подарунків та вітань нагородили і молоду родину, в якої в день відкриття парку народилася донечка. 

На таких чи подібних таким подіях передають міському голові як очільнику громади символічні ключі, тож Геннадій Вацак вручив меру пам’ятну табличку з нагоди відкриття парку, яка засвідчує дарунок рідному місту від сім’ї Вацак. Підсилюючи урочистий момент,  в небо взлетіло 200 повітряних кульок, утворивши райдужний саван над новим парком.

Святковий захід продовжив великий концерт. Яскраві виступи і привітання артистів порадували публіку. Глядачі активно підспівували, танцювали і веселилися від душі. Здається, не було жодного  місця в «Родинному парку», яке не було б задіяне під якусь локацію чи розвагу.

Вишикувалася черга з наймолодших для фейс-арту, діти обирали яким персонажем хотіли бути на святі. На інших локаціях малечу розважали аніматори в костюмах казкових персонажів, бажаючі мали змогу зробити сімейне фото у професійного фотомайстра.

Протягом всього дійства містян частували солодощами як дарунок від Кондитерського Дому «Вацак». У кожному куточку відбувалося якесь дійство, тільки встигай спостерігати.

Свято тривало до пізнього вечора, даруючи масу вражень та яскравих емоцій. Це було справжнє родинне свято в «Родинному парку», яке подарував землякам Геннадій Вацак. Свято вражень в парку Щастя.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up