Фонтан «Рошен» виходить з карантину. Коли відкриють новий сезон?

Фонтан «Рошен» виходить з карантину. Коли відкриють новий сезон?
  • Через карантин у зв’язку з корона вірусом вирішили відтермінувати початок роботи фонтану Roshen.
  • У корпорації повідомили про відкриття сезону 2020.

Вже з 1 серпня жителі та гості Вінниці можуть знову насолоджуватись неймовірною красою та магічною атмосферою світломузичного фонтану.

Про це повідомляють на офіційному сайті «ROSHEN».

Хто саме приїде на відкриття нового сезону фонту, поки тримають в таємниці.

Відео дня

«Фонтан — це витвір інженерного мистецтва. Шоу-програма фонтану - це зачаровуючий мікс танцю води, світла і лазерів, а її родзинка - відео-проекції цілих сюжетів. За оцінками експертів фонтан ROSHEN входить до десятки кращих і видовищних фонтанів світу. Висота його центрального водного струменя досягає 70 м, розмір водного проекційного екрану - 16 м у висоту і 45 м у ширину, звукова потужність аудіосистеми - 3840 Вт, — йдеться у дописі.

Унікальність фонтану ROSHEN полягає в тому, що він використовує воду «живої» ріки. Саме тому він потребує "зимуючої технології", завдяки якій у зимовий період занурюється під кригу на дно Південного Бугу».

Хто з зірок відкривав сезон у минулі роки

Тисячі людей зібралися послухати концерт та побачити як запрацює фонтан вперше у сезоні-2019. Концерт розпочала співачка Марія Бурмака, яка виконала три пісні і у перервах між ними говорила про цінності, мову, віру та гідність. Власне, програма мала назву «Ми – це Україні», тому патріотичні промови зі сцени були, як ковток повітря – без них нікуди. Слідом за Бурмакою на сцені з'явилися Тарас Петриненко і Тетяна Горобець.

У 2018 році на відкритті фонтану «РОшен» виступали гурти "Антитіла", "БезОбмежень" та "Hardkiss".

У 2017 році зірками відкриття були відомий співак Арсен Мірзоян та гурт ONUKA. У 2016 році фонтан у Вінниці відкривали учасники національного відбуору Євробачення: Тоня Матвієнко, PUR:PUR, Brunettes Shoot Blondes, ALLOISE.

У 2015 році на святковому концерті з нагоди відкриття виступали гурти: "BRUTTO", ТІК, "Друга Ріка" та інші.

Довідка:

  • Фонтан - частина комплексного проекту з реконструкції набережної ріки Південний Буг біля Вінницької Кондитерської фабрики ROSHEN. У рамках проекту була укріплена берегова лінія довжиною 700 м, зроблена пішохідна зона і зона відпочинку, встановлена ​​система вуличного освітлення, амфітеатр для перегляду фонтанного шоу. Для установки фонтану були проведені роботи з розчищення русла річки Південний Буг в обсязі 28000 куб. м. ґрунту.
  • В історії України це перший соціально-культурний проект такого масштабу, який був реалізований за гроші приватної компанії.

 

Читайте також:

У МОЗ пообіцяли, що з 1 вересня школи України запрацюють у звичному режимі (ОПИТУВАННЯ)

Дані по СOVID-19 на 23 липня: в Україні + 856 за добу. Скільки на Вінниччині?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up