Фестивальний липень: 10 українських заходів, які варті уваги

Фестивальний липень: 10 українських заходів, які варті уваги
Обирайте фестиваль до душі і проводьте липень із користю

Якщо ви досі не знаєте як урізноманітнити літо, тоді наша підбірка фестивалів точно допоможе визначитися із планами.

ATLAS WEEKEND

Фестиваль, який визнали одним із найкращих музичних заходів у Європі. Вже зовсім скоро на Атласі зберуться найпопулярніші артисти та гурти з України та всього світу. На кілька днів Київ перетвориться на суцільний музичний центр.

Гарною традицією став нульовий безкоштовний день, де всі охочі зможуть послухати улюблених вітчизняних співаків. Якщо минулого року хедлайнером безкоштовного дня була Вірка Сердючка, то цього року організатори роблять ставки на Олега Винника. Крім того, анонсують нову рок-програму співака.

Також цього дня виступатимуть: TBA, СКАЙ, Kozak System, Карна, Tayanna, Марія Чайковська, Біла Вежа, The Hypnotunez.

Відео дня

Наступні дні фестивалю будуть платними, а сцени на ВДНГ займуть – Martin Garrix, Skillet, LP, Nothing But Thieves, Kreator, Vivienne Mort, Animal Джаz, The Chemical Brothers, Carnage, Бумбокс, O.Torvald, Луна, Placebo та багато інших.

Коли: 3-9 липня

Де: пр-т Академка Глушкова, 1, Виставковий центр, Київ

Ціна: від 1100 гривень за один день

Київ модерн балет

Захід для тих, хто цінує сучасний балет та захоплюються творчістю хореографа Раду Поклітару. Глядачі зможуть оцінити постановки «Спляча красуня», «Болеро», «Дощ», «Жизель», «Лебедине озеро», «Кармен».

Сюжети відомих творів вразять відвідувачів сучасними інтерпретаціями. Класика та експеримент об'єднаються заради мистецтва. Тому свято музики, танцю та певної балетної філософії безумно вразить кожного гостя фестивалю.

Коли: 5-10 липня

Де: Київ

Ціна: від 80 гривень

PIVIHA

Фестиваль музики та драйву, який проходить в надзвичайно красивому місці – на березі Кременчуцького водосховища, збирає популярних українських артистів. Серед них Друга Ріка, Воплі Водоплясова, KADNAY, KAZKА, Ярмак та інші.

На території фестивалю будуть діяти фуд-корти та різноманітні розваги. До речі, вхід на захід безкоштовний, а от за концертну програму прийдеться доплатити.

Коли: 6-8 липня

Де: Градижск, гора Пивиха, Полтавська область

Ціна: від 100 гривень

SHEVAFEST

Захід пронизаний музикою, літературою та мистецтвом. Цілодобово на 5-х різних локаціях буде лунати сучасна музика, література та демонструватимуть кіно.

Серед музичних гостей: Олег Скрипка, Tапольський, Ивано Коллалти, Чарм Саммерс, проект TANA, Pandorum, Аsterion.

А от літературними шедеврами будуть радувати Лесь Подерв'янський, Іван Малкович, Влад Троїцький та інші. 
 

Коли: 7-8 липня

Де: стадіон «Магніт», Канів

Ціна: від 100 гривень

Івана Купала

Масштабний етнічний фестиваль пройде в Одесі на Івана Купала. Тут можна буде познайомитися з давніми українськими традиціями цього свята. Послухати вітчизняних виконавців та відчути незабутню атмосферу.

На гостей чекатимуть польоти на літаку, дельтаплані, повітряній кулі та навіть буде можливість стрибнути з парашутом. Усі розваги забезпечує аеродром Гідропорт. Також гостей розважатимуть вогняним шоу, пінною вечіркою і символічними танцями біля костру.

Зірковим гостем фестивалю стане Дзідзьо.

Коли: 7-8 липня

Де: с. Набережне, аеродром Гідропорт, Одеса

Ціна: від 150 гривень

HEDONISM FESTIVAL

Захід, який прийдеться до душі всім хто полюбляє електронну музику. Столичний Труханів острів перетвориться на місце тотального активного відпочинку всього на кілька днів. Фестиваль буде проходити втретє і цього разу організатори планують здивувати публіку виступом німецького музиканта David August. Його шоу анонсують як справжнє диво електронної сцени.

Крім того організатори везуть до києва італійців Am I Right, резидентів ГОСТ ЗВУК, Mustelide. Також цього року серед зірок не мало українців: Alina Pash, Hidden Elemеnt, Aero Benin, Very The Jerry, banned society, Katro Zauber и The Dølph Lundgren.

Коли: 13-15 липня

Де: Труханів острів, Київ

Ціна: від 150 гривень

SANTA MUERTE CARNIVAL

Захід, який точно стане улюбленим серед киян та гостей міста. Перший нічний карнавал – саме так анонсують фестиваль на столичній Арт-Платформі організатори.

Вже добре знаний по всій Україні – фестиваль вуличної їжі «вриваються» в ніч.

Власне, мова йде про неймовірні світлові інсталяції, колоритну та спекотну ніч у мексиканському стилі. Тільки уявіть: музика, фахітос, начос і текіла – наче й не в Україні.

Розпочнеться  традиційне свято Santa Muerte о 16:00 і продовжиться до світанку. Організатори будуть раді побачити гостей у тематичних костюмах та з макіяжами, хоча не наполягають.

Фестиваль гарантовано буде неймовірним, адже на гостей чекає безліч сюрпризів та розваг. І на всяк випадок, передивіться мультфільм «Коко»

Коли: 13-15 липня

Де: вул. Біломорська, 1, Київ

Ціна: від 100 гривень

Файне місто

Фестиваль-легенда, фестиваль-улюбленець. На цей захід палкі прихильники купують квитки задовго до початку, а ті хто приїжджають вперше точно знають, що приїдуть сюди знову.

Цього року «Файне місто» не здає позицій та не змінює традицій, тому так і залишається територією вільних людей. Біля сотні виконавців під відкритим небом будуть дарувати відвідувачам емоції радості та щастя. Найочікуванішим виступом цього року буде концерт гурту The Rasmus. Крім того своєю музикою ділитимуться: Один в каноє, Піанобой, ВВ, Тартак, Карна та інші.

Коли: 19-22 липня

Де: Тернопільский іподром, Тернопіль

ЦІна: від 170 гривень

SUMMER TATTOO FESTIVAL ODESSA

Серед візуального мистецтва є ще одне, яке точно варте уваги – татуювання. Масштабний фестиваль проходить не вперше і збирає велику кількість пооцінювачів тату, а також тих, хто цікавиться, але боїться. Тому, якщо ви давно мрієте про татуювання, то на фестивалі зможете оцінити роботи різних майстрів зі всієї країни.

Основною метою фестивалю є змагання серед майстрів-татуювальників. Тому є чудова можливість «забити» частину тіла у найкращого майстра. Крім того на фестивалі буде альтернатива для тих, хто не наважиться на малюнок чорнилами – боді-арт та мехенді.

Цілих три дні одеський морський вокзал буде осередком художників та музикантів, адже розважати гостей будуть ді-джеї і танцювальні колективи.

Коли: 20-22 липня

Де: Морський вокзал, Одеса

Ціна: від 100 гривень

UPARK

Ще один фестиваль з історією. UPARK цього року зібрав не малу кількість прекрасних виконавців серед яких: Gorillaz, Massive Attack, Bonobo, Tove Lo, Young Fathers, Kaleo, ONUKA, YUKO та інші.

Рівень заходу, однозначно, дуже високий. Велика кількість техніки, світла, а найголовніше – якісної музики. До речі, цього року фестиваль змінює локацію, так як необхідно більше місця. Тому стадіон «Динамо» ім. Лобановського у Києві цього літа всеціло поглине музика.

Коли: 25-26 липня

Де: стадіон «Динамо» ім. Лобановського, Київ

Ціна: від 1000 гривень

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up