Електронні петиції: просять заборонити посипати вулиці сіллю

Електронні петиції: просять заборонити посипати вулиці сіллю
сіль на вулицях міста

Мерія уже давала відповідь на петицію у якій просили обмежити посипання вулиць сіллю. Але вінничанка Дана каже, що це не допомогло і місто знову засипають сіллю.

Про цей йдеться у одній із петиції. Її подала Дана Коломієць.

— Не зважаючи на підтримання подібної петиції громадянами, вулиці нашого міста відповідні служби продовжую безжалісно посипати сіллю. У відповіді на попередню петицію щодо цього ж питання, так і не зрозуміло чому, для чого сиплять сіль на дороги. І до того ж не дає спокою це відкрите лицемірство. Два дні тому, як тільки почав падати сніг. Знову спостерігала цю варварську картину, як просто мішками сиплеться сіль на дороги. Напрошується лише один висновок, що уповноважені вирішити зазначене питання їздять виключно на авто, а ходять по червоних доріжках і не знають , що сіль не лише робить величезну шкоду природі, а і шкодить цим же авто і взуття людей, які ходять пішки вулицями міста. Дайте ще одну відповідь, хто поверне гроші за зіпсоване взуття???!! Прошу заборонити посипати сіллю дорого міста Вінниці, — йдеться у тексті петиції.

Станом на сьогодні, 26 лютого, петицію підписали 6 осіб з 350 необхідних.

Відео дня

Долучитися та проголосувати можна ТУТ.

Також до петиції Дана додає фото зіпсованого взуття:

Читайте також:

"Буде посилена увага". Мерія відповіла вінничанці щодо солі на дорогах

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Николай Энэми

    Очередная городская активистка (сумасшедшая)
  • Женя Иванов

    Соль — это хлорид, очень активное вещество. Например, несколько лет назад она привела к аварии на Южной подстанции (Петербург), разъев провода, проложенные под землей. Соль приводит к коррозии труб, мостов, автомобилей, вызывает аллергию, вредит обуви, одежде, лапам животных и историческим памятникам. Не говоря уже об окружающей среде, так как попадает в подземные воды, почву и реки.
  • Андрей Иванов

    Я бы и новую эту обувь не выставил напоказ, было бы стыдно.

    Купите себе нормальную обувь, которая подходит для нашей зимы.

    А то напокупают барахла на ЦР "бо у Маньки такі є, у Ганьки теж є, куплю і я собі",  а потом жалуются.
  • Ольга Гончарук

    Це ж не звичайна куонна сiль а промислова, яка розiдаэ починаючи вiд резини до ржавчини в трубах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up