Екс-мер Вінниці Гройсман призначений в.о. прем'єр-міністра. Тепер він друга людина в державі

Екс-мер Вінниці Гройсман призначений в.о. прем'єр-міністра. Тепер він друга людина в державі
На терміновому засіданні уряду Віце-прем'єр Гройсман призначений главою Кабміну. Цю новину сповістив громадськості міністр внутрішніх справ Аваков.

публикация Арсена Авакова.

До цього, Гройсман в уряді Яценюка був віце-прем'єром з регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
Сам Яценюк сьогодні пішов у відставку. На думку відомої київської журналістки Соні Кошкіної, яку вона озвучила в ефірі телеканалу "Дождь", Арсеній Яценюк вже давно хотів піти з цієї посади і просто скористався розпуском коаліції у ВР, як зручною можливістю. 
Про Гройсмана Соня Кошкіна сказала, що він має гарний імідж, позитивно оцінюється багатьма політиками і журналістами, гарно спрацював на посаді віце-прем’єра і з ним пов'язані надії.
Таким чином, наразі дві найвищих посади в державі займають люди, дуже тісно пов’язані з Вінницею. Порошенко - кілька разів успішно балотувався у ВР від Вінниці, а Гройсман тривалий час очолював місто. 
Якщо, Арсен Аваков написав правду, то Гройсман зараз став лише технічним прем'єром, але тим не менше це робить його дуже впливовою людиною у країні.
Тобто, "Раніше в Києві «рулили» донецькі, тепер - вінницькі".

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Petro Myronenko

    Как в песочнице. Бросил игрушки и пошел в отставку домой. Не тебе решения парламента, не письменного заявления. Просто бросил игрушки и пошел. Видимо, этот детский сад ожидает воинов с АТО.
  • Живчик

    Боевой кроль дизертировал?
  • винничанин

    Володя, когда всё закономерно станет ещё хуже, чем есть, всегда сможет прикрыться бессмертной фразой Шефа из "Бриллиантовой руки" : "Я же только учусь"

    Торонтуй reply винничанин

    Оказывается не только домохозяйки могут управлять Украиной!
  • Евражка Авачинская

    Надо честно признать : правительство Яйценюка было  УНИКАЛЬНЫМ! Редко кому в мировой истории удавалось за 2-3 месяца  так лихо  развалить свою собственную страну !

      А теперь чё ! Теперь можно и в теплые страны на заслуженный у америкосовских хозяев отдых.

    Брацлавская Александра reply Евражка Авачинская

    Порошенко надо было  его сразу убрать.  Может и деньги на армию бы были.  И сотни жизней ребят были бы сохранены.  Прибрать бы еще Парубия и Пашинского.....

    Живчик reply Брацлавская Александра

    Не прибрать,  а привлечь к ответственности.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up