Двічі за день з води витягали рибалок, під якими проламалася тонка крига

Двічі за день з води витягали рибалок, під якими проламалася тонка крига
  • Уже який день на вулиці плюсова температура, крига тонка, але це не спиняє екстремалів, які ризикують та йдуть на риболовлю.
  • За сьогодні, 7 лютого, рятувальникам з крижаної води довелося діставати трьох людей. Розповідаємо деталі.

Випадок перший. Стався він в обідню пору у Вінниці на вулиці Чумацька. Постраждалі чоловіки — рибалки, віком 69 та 72 роки.

Свідком того, як двоє пенсіонерів провалилися під кригу, став перехожий. Чоловік самотужки взявся рятувати людей, але коли в нього це не вдалося — вибрався на берег та викликав поліцію та рятувальників. 

Прибувши на виклик, бійці ДСНС за допомогою спецзасобів та надувного човна на відстані близько 30 метрів від берега врятували першого рибалку, згодом — другого. Допомагали рятувальникам поліцейські.

— Обидвох чоловіків, віком 69-ти та 72-х років, оперативно було доправлено на берег та передано лікарям екстреної медичної допомоги для госпіталізації в медзаклад, — зазначають у повідомленні ДСНС.

Випадок другий. Він стався в селі Лукашівка Вінницького району. Потерпілий — 43-річний чоловік.

— Прибувши на виклик, бійці ДСНС на відстані близько 30-40 метрів від берега вилучили 43-річного чоловіка з водойми. Не дав загинути потопаючому його 44-річний товариш, який за допомогою буксирувального тросу весь час тримав чоловіка, перебуваючи на кризі, — зазначають у ДСНС. — Обом чоловікам до прибуття медиків фахівцями групи рятувальних робіт надалася домедична допомога. Чоловіка, який перебував у крижаній воді, бригадою «екстренки» госпіталізовано до медичного закладу, інший врятований від госпіталізації відмовився.

Як все було, дивіться у фоторепортажі:

 

Читайте також:

З палаючого будинку на Вінниччині надзвичайники врятували кота власника

Під час пожежі у Вінниці бійці ДСНС врятували шестеро людей, серед них — 11-річний хлопчик

В області вчора згоріли дві машини. Горіли й приватні будинки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up