«Душевно, по-домашньому». Зірка «Кварталу» Юрій Великий виступить у Вінниці

«Душевно, по-домашньому». Зірка «Кварталу» Юрій Великий виступить у Вінниці
Пародист Юрій Великий
  • Як подолати поганий настрій та зарядитися позитивом? Для цього потрібен професійний комік, такий як Юрій Великий і його нова концертна програма «Душевно, по-домашньому». Потужний заряд гарного настрою та життєвого позитиву від концерту вінничани отримають вже у вересні.

24 вересня у Вінницькому музично драматичному театрі ім. М. Садовського Юрій Великий дасть благодійний стендап-концерт «Душевно, по-домашньому». Пародист поспішає до нашого міста, аби поділитися найгарячішими жартами та представити свої найкращі образи.

Назву програмі дав крилатий вислів переляканої росіянки, що була «вимушена» тікати з Криму, а тепер стала предметом для яскравого стьобу. 

Відео дня

Талановитий гуморист і пародист Юрій Великий сьогодні — один із найпопулярніших та найулюбленіших артистів українців. Кожна його поява в інтернет-просторі — вибух емоцій. А коли талановитий артист виходить на сцену і веде концерт наживо, враження для публіки — вдвічі сильніші. Це завжди грандіозна подія для глядачів, що отримують від спілкування з артистом шалений заряд позитиву.

— Такі концерти направлені на створення позитивних емоцій у глядачів, тому що гумор в наш час дуже потрібен для підтримки бойового духу і покращення настрою, — розповідає Юрій Великий. — Ми зібрали найкращу програму за останній рік, тому я впевнений, що очікування глядачів виправдаються на 100%.

Пародії Юрія Великого не лише на концертах, а й у ютубі, набирають мільйони переглядів, розлітаються на цитати й підтримують українців у найважчі часи. Перша пародія, на Лукашенка, була записана в бомбосховищі через чотири дні після початку повномасштабного вторгнення — 28 лютого. І понеслося: Путін, Соловйов, Кива, Кадиров, Пригожин, українські політики та військові — від президента Зеленського до Буданова.

Гострий гумор зірки студії «Квартал 95» Юрія Великого став потужною зброєю в антиросійській пропаганді. З лютого 2022 артист взяв участь у понад двохсот благодійних концертів для військових та волонтерів. Серед них — сольні концерти в Києві, Дніпрі, Кам’янському, Черкасах та Одесі, які розпочали благодійний тур Україною з програмою «Душевно, по-домашньому».

Частина коштів від усіх концертів в турі буде направлена на купівлю дронів та пікапів для військових. На сьогодні вже зібрали понад 170 000 грн. 

— У тих містах, де вже пройшла частина концертів, нас дуже тепло зустріли глядачі, які змогли отримати не тільки задоволення від концерту, але й взяти участь у благодійних аукціонах та задонатити на допомогу нашим захисникам, — каже пародист. — І наш обов'язок — підтримувати тих, хто щодня стоїть на захисті нашої країни.

Чого ж варто чекати на концерті? Ви гарантовано отримаєте багаж влучного сарказму й гумору у концертній програмі «Душевно, по-домашньому». Програма вже доповнилась новими пародіями, і може у цю мить він придумав ще один жарт. Бо приводів вдосталь. А з почуттям гумору в українців завжди було відмінно. 

— На концерті глядачі зможуть побачити більше десятка пародій, серед яких будуть як улюблені українські діячі, так і відомі представники країни агресора, — говорить Великий. — Думаю, обов'язково з'являться й нові персонажі. Хто це буде? Нехай поки залишиться маленькою інтригою. Приходьте зарядитись гарним настроєм. Впевнений, що ви почуєте на концерті багато нового, тож не пропустіть довгоочікувану зустріч! 

Нещодавно комік потішив прихильників новою пародією. Цього разу героїнею відео гумориста Юрія Великого стала російська туристка, яка намагалася вивезти з готелю Туреччини 35 кг їжі.

 

Читайте також:

Українські захисники заспівали «Під вінницьким дощем» і підірвали ТікТок

«Це була романтична історія». Марина Боржемська вперше розповіла про нові стосунки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Николай Глушко

    Юра Великий збирай свою шоблу і їдьте на фронт
  • Iryna Lysak

    Ооо квартал рулить далі. Какая разніца. З голодомору насміхались з Томосу теж, тепер з кого будуть з волонтерів і ЗСУ?! Цікаво скільки ще є таких @какая разніца зато паржом» і піде на це шапіто?
  • Наталія Ната

    А хлопчики гинуть, стікають кров'ю, не доживають до вечора - конають в муках.
  • Olena Schad

    "Мистецтво" для мас.🤦

keyboard_arrow_up