ДТП біля Сальника: водійка у важкому стані, необхідна допомога

ДТП біля Сальника: водійка у важкому стані, необхідна допомога

Минулого тижня біля Сальника сталася аварія. Нині кермувальниці авто потрібна допомога. Жінка у важкому стані в реанімації.

Нагадаємо, 11 липня поблизу села Сальник Калинівського району 26 річна Дарина Розбіцька, не впоравшись з керуванням, з‘їхала з дороги, зіштовхнувшись з деревом.

Внаслідок аварії постраждала кермувальниця іномарки та її 27- річний пасажир. Потерпілі з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані до лікарні.

Відео дня

В результаті аварії Дарина отримала численні травми, найважчі з яких: переломовивих С4-С5 хребців з ретролістезом тіла С5 хребця та забоєм і компресією спинного мозку. Перелом основи черепа. Забій головного мозку. Перелом ключиці. Пневмоторакс.

Подруги Дарини у фейсбук просять про допомогу. 

— На даний момент дівчині виконано хірургічне втручання направлене на вправлення та фіксацію ключиці, а також, вправлення вивиху хребців шийного відділу з передньо-задньою фіксацією. Сім‘я дівчини витратила численні суми на виконане втручання, де ціна лише імплантів, без медикаментів та розхідних матеріалів перевалює за десятки тисяч гривень. Зараз дівчина у надважкому стані з паралізованими кінцівками та потребує щоденного прийому препаратів вартість яких на одну добу тисячі гривень. Не будьте байдужими, допоможіть сім‘ї дівчини в найскрутнішу мить, — йдеться у повідомленні.

Нині родині важлива будь-яка допомога. Долучитися та допомогти можна перерахувавши кошти за реквізитами: 

  1. Карта Приват Банку 
  2. 5168 7573 2500 6569 
  3. Завальнюк Інна Яківна (мама Дарини)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    А чому ви не пишете,чому сталася аварія,чому "кермувальниця" "не впоравшись з керуванням, з‘їхала з дороги, зіштовхнувшись з деревом"? Адже там ЯВНЕ  перевищення швидкості. Причому,ЗНАЧНЕ... А ви традиційно замовчуєте цей факор,створюючи враження,ніби це випадковість.
  • Anonymous

    Кермувальниця? Ви задовбали зі своєю мівою!
  • Олекса

    Дуже шкода, що так трапилось. Дай Бог їм здоров"я.

    Треба пристігатись, особливо за містом.
  • Дина Жмурко

    Господь, молю об исцелении этого ребёнка! Дай ей силы и мужества!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up