Добірка для батьків: десять мультфільмів, які варто переглянути з дитиною

Добірка для батьків: десять мультфільмів, які варто переглянути з дитиною
  • У цій добірці знайдете добрі та цікаві мультфільми, які сподобаються не лише дітям, а й дорослим. Дивіться наші пропозиції до перегляду та робіть свій вибір.

Нік та нефритове дерево

Нік — хлопчик-гусениця, який стає метеликом і летить до своєї мрії, чарівного нефритового дерева, де мешкають найкрасивіші метелики планети.

На шляху героя чекають небезпечні випробування, веселі пригоди, нові друзі і, звичайно, перше кохання.

Руфус: Хроніки чарівної країни

У будинку своєї бабусі Скотт та його подруга Емілі зустрічаються з Руфусом, відважною пухнастою істотою. Він благає їх допомогти відновити його королівство, що зникає.

Відео дня

Книга заклинань чарівника Ебботта містить магічну формулу лікування. Герої фільму вирушають на пошуки книги та фантастичних інгредієнтів, щоб урятувати чарівну країну Руфуса.

Упс! Приплили…

Після 147 днів у відкритому морі справи на ковчезі не дуже: запаси їжі закінчуються, хижаки починають жадібно поглядати на травоїдних, а земля так і не показалась. Але все змінюється.

Ненароком опинившись за бортом, Фінні і Леа виявляють райський острів, на якому всім знайшлося б місце. Залишилося тільки запитати, що з цього приводу гадають жителі цього острова.

Академія магії

Аурі настав час вирушати до школи. Але вона проведе свій навчальний рік не за звичайною партою — її відправляють до справжньої Академії магії.

Тут вона познайомиться з видатними викладачами та зробить усе, щоб захистити це дивовижне місце від темних сил.

Маленький принц

Світ неможливий без фантазії та пригод. Принаймні, у це вірить добродушний старий авіатор, по сусідству з яким нещодавно оселилася одна дуже педантична мама зі своєю старанною донькою. Життя дівчинки підпорядковане суворому навчальному плану, в якому час на друзів передбачено лише наступного літа.

Однак цей ретельно збудований план тріщить по швах, коли дивний сусід вносить до нього суттєві корективи. Він розповідає про Маленького принца та далекі зірки. Залишилося тільки полагодити літак — і в дорогу! Так починається велика подорож дівчинки, повна небезпек, чаклунства, гумору та справжньої дружби.

Снупі та Чарлі Браун: Дрібнота у кіно

Цей анімаційний фільм, що базується на коміксах, вже п’ята повнометражна анімаційна картина за мотивами «Peanuts». Однак новинка дійсно заслуговує на увагу.

Снупі — найсимпатичніший пес у світі, до того ж класний пілот — вирушає в справжню пригоду, щоб допомогти своєму другові Чарлі сподобатися дівчинці.

Нарешті вдома

Землю захоплює раса прибульців-оптимістів, які негайно беруться за благоустрій та реорганізацію планети. Людство заслано в резервації, вибратися звідки вдалося лише дівчинці, яку в оригіналі озвучує Ріанна. Їй, її коту Хрюне та прибульцю-ізгою О і доведеться разом рятувати планету.

Звірині бої

Неймовірно чарівна та оптимістична Дейзі йде назустріч своїй нездійсненній мрії – виграти у звіриних боях. Вирішивши довести свої здібності, вона заручається підтримкою сварливого колишнього чемпіона Френкі Скейлса, серйозного крокодила, щоб він допоміг їй досягти мети.

Це барвиста і повчальна історія про те, що ніколи не варто здаватися: поки ви намагаєтеся щосили — ви переможець, не має значення, виграєте ви чи програєте.

Дейзі демонструє сміливість і рішучість, і її дії надихають інших квок на те, що вони теж можуть досягти успіху.

Енканто

Дивовижна сім’я Мадригалів живе в захованому в горах Колумбії чарівному будинку, розташованому в чудовому куточку під назвою Енканто.

Кожну дитину в сім’ї Мадригалів магія цього місця благословила унікальним даром — від суперсили до здатності зцілювати. На жаль, магія обійшла стороною одну лише юну Мірабель.

Виявивши, що магія Енканто перебуває у небезпеці, Мірабель вирішує, що саме вона може бути останньою надією на порятунок своєї сім’ї.

Три мушкетери

Амбітне цуценя Д’Артаньгав вирушає до Парижа, щоб втілити свою найзаповітнішу мрію — стати королівським мушкетером.

Героя чекають неймовірні, небезпечні, але дуже веселі пригоди в компанії нових друзів, разом з якими йому належить відстояти добро і справедливість і захистити короля від злісного кардинала Рішельє.

Підступний план із захоплення влади вдасться зірвати, тільки якщо Д’Артаньгав та мушкетери виступлять… один за всіх і всі за одного!

 

Читайте також:

Нововведення у Правилах дорожнього руху 2023: що варто знати водіям

Магнітні бурі у листопаді 2023: календар небезпечних дат та як вберегти здоров'я

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up