Для відвідувачів Operafest Tulchyn закуплять експрес-тести на COVID-19

Для відвідувачів Operafest Tulchyn закуплять експрес-тести на COVID-19
  • Найвідоміший фестиваль Вінниччини OPERAFEST TULCHYN цього року подарує три дні нон-стоп феєрії та найяскравіших вражень!
  • Щоб свято принесло лише радість, його планують зробити безпечним і всіх відвідувачів перевіряти на коронавірус.

— 150 тисяч гривень — для безпечного проведення Operafest Tulchyn. Виділяємо субвенцію Тульчинській міській раді на закупівлю експрес-тестів для відвідувачів фестивалю, які не матимуть сертифікатів про вакцинацію, — каже голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий. —Бюджетна комісія погодила відповідний проєкт рішення, тож його розглянуть депутати на найближчій сесії обласної ради.

OPERAFEST TULCHYN, нагадаємо, відбудеться у Тульчині 27-29 серпня. Ці дні просто неба у парку Палацу Потоцьких у Тульчині буде максимальне розмаїття жанрів: грандіозні мюзикли і балети, історичні постановки і опери з інтерактивними декораціями й новітніми технологіями, візуальні, вогняні та ексцентрик шоу і ще багато інших сюрпризів.

Відео дня

Ексклюзивно на фестивалі пройде open air прем’єра фентезі рок-опери аніме «Орфей та Еврідіка назавжди», що викликала фурор у Дубайській опері. А у фінальний день глядачі побачать винятковий проект «Bad Boys In Opera», друга підназва якого — «Mefistofele — Диявол у Опері».

Деталі у матеріалі: 

 

Читайте також:

Витоки на мережі та ремонт. Перелік адрес, де сьогодні немає гарячої води

Криптоферма, страшні аварії та смерть на курорті: важливе за 13 липня на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up