«Діти не давали спати». У соцмережі пишуть про стрільбу по школярах у Вінниці

«Діти не давали спати». У соцмережі пишуть про стрільбу по школярах у Вінниці
Очевидці стверджують, що двоє чоловіків стріляли з балкона по дітях, які гралися на майданчику школи №4. У поліцейському відділку затриманий говорив, що «стріляв у повітря», а пневматична гвинтівка була без набоїв
  • У фейсбуку поширюють відео, де йдеться про стрільбу по дітях, які гралися на майданчику школи №4.
  • Очевидці відзняли, як затримали «ворошилівського стрілка» та знайшли його пневматичну рушницю.
  • У поліції розповіли, що зброя не була споряджена кулями та повідомили, як можуть покарати винуватців інциденту.

«Я вимагаю розголосу та кримінальної відповідальності! Такого не може бути у місті, яке займає друге місце серед найкращих для життя в Україні», — пише у фейсбуку Марина Білостоцька.

У відео, яке вона поширила, йдеться про стрільбу по дітях, що гралися на майданчику школи №4. Повністю ролик можете подивитися у матеріалі. А далі в тексті — розібрали його покадрово та взяли коментар поліцейських про інцидент.

«Ви стріляли у дітей?! Поїхали!»

Відео починається з показу балкона, на якому стоять двоє чоловіків. Вони бачать, що на них направлена камера і кажуть «Гарне селфі. Просто зніми ще й інших».

Відео дня

На кадрі автор відео додав напис «С этого балкона началась стрельба по школе». А також показав, що неподалік від дому є школа №4 та дитячий майданчик.

Наступний кадр — поліцейський тримає за руку чоловіка зрілого віку.

— Поясніть, чому ви стріляли з балкона? — декілька разів питає поліцейський.

— Чего? — у відповідь йому каже чоловік.

— Ви ж казали, що здійснювали постріли з балкона, — продовжує діалог поліцейський.

Чоловік намагається відійти від поліцейського, який його знов бере під руку.

— Куди ви йдете! Ви стріляли у дітей?! Чи ваш друг стріляв? — запитує очевидиця подій.

Далі поліцейський продовжує розмову з чоловіком, питає його «якою мовою він може розмовляти», бо не розуміє питання правоохоронця. Однак почути відповідь на питання «Кто стрелял с балкона?» не вдається.

Чоловік вкотре намагається відштовхнути поліцейського і, вочевидь, за такий опір був повалений на землю.

На місце прибула ще одна група поліцейських, яким очевидці розповідають про інцидент:

— Ворошиловский стрелок по детям стрелял!, — говорить очевидиця подій.

— Поїхали! — кажуть поліцейські та садять чоловіка у службову машину.

Зброя була під ліжком

На наступному кадрі видно, як до патрульних та очевидців підходить ще один чоловік

— Че опять? Че опять не правильно сделали? — говорить він присутнім.

— Вы со своим другом стреляли по детях! — у відповідь каже жінка.

І діалог втручається поліцейський. Питає, чи є зброя?

— Конечно, — говорить у відповідь чоловік зрілого віку.

Далі на відео показують обшук помешкання. Ймовірно, живуть двоє чоловіків, яких очевидці звинувачують у стрільбі по дітях. Під ліжком знаходять гвинтівку, яку виносять у коридор.

Закінчується ролик розмовою з «другом» затриманого чоловіка.

— Почему вы по детям стреляете возле школы №4? — питає у чоловіка очевидець. — Так дети надоели вам? Не любите детей?

— Ненавижу! — відповідає чоловік.

— Что они вам плохого сделали? — питає очевидець.

— А что тебе хорошего эти дети сделали, когда в 4 утра, ёпта, начинается с мамин, папин, бл*ть ёпта. Я хочу поспать. А они всю ночь самый… Все сказал? — відповів «друг» затриманого.

Що кажуть в поліції

Звернулися за коментарем до обласної Нацполіції. Речниця вінницького главку Анна Олійник розповіла, що інцидент біля школи №4 стався увечері 11 вересня. На «102» надійшов виклик, що невідомі люди з балкона здійснюють постріли з пневматичної зброї.

— При виїзді на місце події було встановлено, що 52-річний громадянин з балкона квартири здійснив постріли пневматичної гвинтівки. Вона не була споряджена кулями, які властиві для такого типу зброї. Тобто, стріляв з гвинтівки без набоїв, але характерний звук все одно був, через що очевидці викликали поліцейських, — говорить Олійник.

У розмові з поліцейськими, як говорить речниця обласного главку, затриманий чоловік заявив, що «просто стріляв у повітря, а не по дітях». І хоча дозволу на зберігання такої пневматичної зброї не потрібно, її у чоловіка все-таки вилучили.

Затриманого притягнуто до відповідальності за статтею 174 Адмінкодексу. За нею суд може призначити таке покарання: штраф 1700-2550 гривень з конфіскацією зброї

 

У Погребищі, нагадаємо, чоловік зупинив і стріляв по поїзду, щоб зробити ефектне відео в Інстаграм.

 

Читайте також:

Американця залишили під домашнім арештом у Вінниці. У США йому грозить страта

На Лебединського затримали мотоцикліста «під кайфом» та з пістолетом

Конфлікт агрофірм. На Козятинщині в комбайн жбурляли каміння та блокували йому виїзд

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • без

    22.00 и точка!Дети спать!
  • аня

    Во первых ДЕТЕЙ нужно ВОСПИТЫВАТЬ РОДИТЕЛЯМИ если они такими называються!!! А то сядут мамаши ебаши на скамейке, и давай чесать языки!!А дети сами по себе!!КАк растьенье ВОСПИТЫВАЙТЕ ДЕТЕЙ! обьясняйте как правильно вести себя на улице , жить(Если знаете). Поэтому выростают БЫДЛОМ не воспитаним.
  • Valentina Kravchenco

    Жах..
  • Tomy

    у бабы мерзкий голос сразу слышно что стерва
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up