Депутат з Вінниці Андрій Тетерук вдарив по голові скляною пляшкою Олександру Кужель

Депутат з Вінниці Андрій Тетерук вдарив по голові скляною пляшкою Олександру Кужель
Депутат "Народного фронту", колишній комбат батальйону «Миротворець, вінничанин Андрій Тетерук вдарив пляшкою по голові депутата "Батьківщини" Олександру Кужель. Це сталося вчора, 5 листопада у Верховній Раді біля кабінету спікера колишнього мера Вінниці Володимира Гройсмана.

Як розказує прес-секретар фракції "Батьківщина" Тетяна Золотарьова, Тетерук вдарив Кужель в присутності інших нардепів.

- Зі слів свідка народного депутата Сергія Власенка, Тетерук дозволив собі образливе висловлювання на рахунок членів фракції "Батьківщина" та особисто грубо образив Олександру Кужель та вдарив її по голові скляною пляшкою. За його словами, присутні при цьому депутати не встигли відреагувати, щоб унеможливити напад на колегу, - каже Золотарьова. 

У Верховну Раду викликали швидку допомогу та міліцію. За словами народного депутата від "Батьківщини" Сергія Євтушка, у Кужель лікарі швидкої допомоги діагностували струс мозку.

Відео дня

 

Як пише «Українська Правда» Тетерук на Facebook написав, що "перебіг подій буває жахливо непередбачуваним". 

"Під час спілкування з Олександрою Кужель випадково стався конфлікт, за який публічно приношу свої вибачення. Повірте, попри емоції, які сьогодні вирують, я щиро каюся", - зазначив він.

Але станом на сьогодні, 6 листопада, цей допис Тетерук видалив. За цим посиланням ФБ пише: «Вибачте, ця сторінка недоступна».

Конфлікт через неухвалення закону про зниженні ренти на видобуток газу розпочався в кабінету у Гройсмана. Потім до голови ВР подзвонив президент та Гройсман попросив всіх вийти з кабінету.

«У той момент, коли всі виходили продовжувався конфлікт, під час якого зав'язалася перепалка між Кужель та Тетеруком. У відповідь на образи Тетерук нібито назвав Кужель "старою дурепою", за що та почала бити його сумкою», пише «УП». Свідок, лояльний до Тетерука розказав журналістам, що у відповідь на це Тетерук почав бризкати  водою з пляшки на Кужель.

- Під час цього процесу Тетерук зачепив Кужель пляшкою, - пояснює цей  співрозмовник, ім’я якого «УП» не називає.

В свою чергу партія  "Батьківщина" оприлюднила заяву, у якій вимагає позбавити Тетерука депутатської недоторканості та заарештувати.

Нагадаємо, що між Кужель та Тетеруком вже і раніше виникали конфлікти.

Останній з них стався теж у Верховній Раді 3 листопада цього року під час голосування за Єдиний реєстр військовозобов'язаних:

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (32)
  • Сергей Курочка

    Написав? І де???
  • Анонім

    Ганьба! Так и хочется кричать " ЧТО ЖЕ ТЫ ЕЁ БУТЫЛКОЙ ? У ТЕБЯ ЧТО КУЛАКОВ НЕТ?" хотя....
  • Анонім

    Обычно в таких случаях  офицеры стреляются.

    Анонім reply Анонім

    Ага ! И почему он её не пристрелил? нифига не офицер....
  • Костенко Кира

    Її шкода в плані того, що вона жінка. Але я дивлюся на це все з іншої сторони - замість того, щоб продуктивно працювати в такий складний для країни час, депутати розводять бардак! Це просто посміховисько! Шпальти газет оживилися цією "новиною", але хіба це ті новини, яких чекають українці? Мені за них соромно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up