Де у Вінниці можна зануритися в ополонку на Водохреща

Де у Вінниці можна зануритися в ополонку на Водохреща
  • 19 січня пройде обряд Водохресних купань
  • У місті підготовлені щонайменш чотири купальні
  • Для присутніх виступлять вінницькі творчі колективи

 

Свято Хрещення для загартованих вінничан розпочнеться об 11:30 на Бузькому узвозі, а продовжиться на Вишенському озері у парку «Дружби народів», в районі Вінницького олійножирового комбінату (вул. Волошкова) та на півострові Бригантина. Крім традиційного занурення, вінничани та гості міста зможуть позмагатися в спортивних конкурсах, послухати народну творчість та зігрітися гарячим чаєм.

Бузький узвіз, 11:30

Вінничани матимуть можливість отримати заряд бадьорості від купань на території дитячо-юнацької спортивної школи №2 (база «Динамо»), за адресою: Бузький узвіз, 33). Окрім можливості скупатися у цілющих йорданських водах, кожен з гостей свята зможе безкоштовно зігрітися гарячим чаєм, а також поласувати ковбасками з вогнища.

Відео дня

Вишенське озеро, 12:00

Для всіх присутніх виступатимуть учні театрального відділення дитячої школи мистецтв «Вишенька», фольклорний ансамбль Сосонського СБК Вінницького району та гурт «Водограй»​. Всі бажаючі зможуть взяти участь у спортивних конкурсах, вправах на швидкість, перетягуванні канату тощо.


Вулиця Волошкова, 12:00

У купальні, що біля Вінницького олійножирового комбінату на вінничан чекає театралізована музична композиція, хореографічні виступи, в тому числі ансамблю «Джерельце». Відбудеться освячення води, купання, виступи Вінницького районного будинку культури, конкурси, ігри тощо.

Бригантина

Півострів Бригантина, також є популярним серед вінничан місцем, які бажають зануритися в ополонку.

Але потрібно пам’ятати про правила поведінки під час перебування на льоду водойм та під час самого занурення. Саме тому, ми писали, як підготуватися до купання, як занурюватися у воду, як правильно зігріватися та що з цього приводу кажуть лікарі.

 


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    "Вінницьке озеро" - ШТА????? Міша, такий Міша....(

keyboard_arrow_up