«Давайте розкрутимо землю!» Про що говорили на бізнес-форумі у Вінниці VinLadyFest чоловіки?

«Давайте розкрутимо землю!»  Про що говорили на бізнес-форумі у Вінниці VinLadyFest чоловіки?
На жіночому бізнес-форумі учасниці не тільки фотографувалися. закликали до ще більшої активносі: "Давайте розкрутимо землю!"
  • Третій жіночий бізнес-форум проводить у Вінниці (17-18 квітня) надзвичайно активна Надія Лисецька – керівник Клубу Ділових Людей
  • 150 підприємливих представниць прекрасної статі з нашої області та низки інших регіонів держави прибули до Вінниці
  • Чоловіків у пишному жіночому царстві було не більше двадцяти. Що вони робили і про що говорили?

Надія Лисецька називає форум однією з найбільш яскравих подій у нашому місті. На відверту розмову традиційно збираються бізнес-леді, сповнені бажанням зростати, удосконалювати себе, займаючись улюбленою справою. А що робили чоловіки? О, це треба було послухати їхні зізнання перед велелюдним жіноцтвом. Їхні одкровення були не менш цікаві, ніж те, про що говорили учасниці.

Цього разу серед почесних гостей-чоловіків оплесками зустрічали  президента держави у 2005-2010 роках Віктора Ющенка, знаного економіста, колишнього міністра фінансів Павла Шеремета, головного експерта з розвитку бізнесу Проекту ПРОМІС Валерія Кокотя, Івана Плачкова, винороба, засновника ТМ «Колоніст», колишнього міністра енергетики, Андре Піллінга, керівника проекту Fgritade Ukraine з Німеччини, Владислава Скальського, заступника міського голови.

Відео дня

Заборонив не приймати на роботу вагітних

Іван Плачков - успішний підприємець. У рідному селі на Одещині створив виноробне підприємство. Місцеві мають роботу. На практику приїздять студенти з французького Бордо, які вивчають науку виноробства. Досвідом  «Колоніста» цікавляться винороби з інших держав.

У свій час Плачков працював міністром енергетики, очолював підприємство «Київенерго».

-Я заборонив відділу кадрів не брати на роботу вагітних жінок, - згадує пан Іван. – Мені за це докоряли, казали, що роблю необдумані речі. Незважаючи на це, все одно жінки при надії отримували у нас роботу. Більше того, доручив кадровикам не відмовляти нікому з жінок тих чоловіків, які трудилися в компанії. Колектив був дуже великий. Шукали різні можливості надати можливість заробити жінкам.

У нашій родині жінка була Богинею

Зал уважно слухав слова Плачкова.

-Коли після пологів такі жінки поверталися на робочі місця, то, повірте, надійнішої опори у мене, мабуть, не було, - продовжує пан Іван. – Мені розповідали випадки, коли такі жінки горою ставали на захист керівника, якщо хтось намагався його звинуватити.

З розповіді дізналися, що виріс Іван у болгарському селі на Одещині.

-У нашій родині жінка була Богинею, - каже Іван Плачков. – Так було заведено, що всі дослухалися до голосу матері. Як вона сказала, так мало робитися.

З дитинства у чоловіка сформувалося уважне таке ставлення до жінок.

Єдине призначення чоловіка на землі – робити жінку щасливою

-Я дотепер пам’ятаю слова свого діда, - продовжує Іван Плачков. – Спочатку він говорив їх моєму батькові. Я хоч був малий, але дослухався, що каже дід. Пізніше, коли я став хлопцем, дід і мені те само повторив.

Як стверджує співрозмовник, дідові слова мали глибокий філософський зміст, хоча, зрозуміло, ніякої філософії чоловік не вчив. Але він казав так:

-Єдине призначення чоловіка на землі – зробити жінку щасливою. Чи то твоя мама, чи сестра, донька, чи дружина. Ти маєш зробити все, щоб вони були щасливі.

Пасажирський лайнер зі Стамбула в Одесу пілотувала жінка

У підприємстві «Колоніст» працює багато жінок.  Іван Плачков так це пояснює:

-Доручити вино чоловікам – марна справа, - говорить він. – Жінки набагато відповідальніші, обов’язкові у виконанні доручень. Зрештою, саме тому я передав керівництво підприємством своїй дружині.

Згадав виступаючий і про гендерну рівність. Він не заперечує проти цього. Хоча, наголошує, все-таки Всевишній створив різними чоловіка і жінку. Жінка є жінка, а чоловік є чоловік.

Недавно пан Плачков повертався зі Стамбула. Перед тим, як літак мав піднятися у повітря, оголосили про команду на борту. Пасажири оплесками зустріли повідомлення про те, що літак пілотує… жінка.

-Уперше я опинився у такій ситуації, - каже пан Іван. – Не знаю, чому, але відчув спокій і упевненість, що все буде добре. Саме так буває, коли за справу береться жінка.

Якщо ви об’єднаєтеся, вас не зможе ігнорувати жодна влада

Віктор Ющенко теж багато говорив про жінок.

Згадав, що в колективах, де працював, завжди було багато жінок. Нагадав, що в уряді. Коли його очолював, теж була гендерна рівність. І в АП працювало немало жінок за його президентства.

-Якщо ви обєднаєтеся, ви станете великою силою, - наголосив Віктор Ющенко. – Настільки великою, що вас не зможе ігнорувати жодна влада, до вас змушені будуть дослухатися у кожній владній структурі, до якої спрямуєте свої звернення.

Павло Шеремета приїхав з… Леді Ґаґа

-Я приїхав на жіночий форум не сам, а з Леді Ґаґою, - заінтригував зал пан Павло.

У цей час на екрані з’явилося зображення відомої американської співачки. Цього разу вона не виконувала пісню. Картинка із зображенням завмерла. Позаду можна було бачити декілька людей. Їхні обличчя були напружені. Те само читалося на обличчі співачки.

-Це унікальний  знімок, - каже Павло Шеремета. – Його зроблено у той момент, коли Ґаґа уперше мала вийти на сцену. Її попросили заспівати. А вона ще ніколи цього не робила. У ці секунди роздумів її зафіксував фотограф.

Пан Павло зазначив, що у такій ситуації буває, чи може бути, кожен з нас.  

-У такі хвилини людиною опановують два інстинкти - відкриття чогось нового незвіданого і самозбереження, - каже він. – робити ці два, три чи п’ять кроків, чи ні. Леді Ґаґа зробила – і стала зіркою.

Він закликав не вагатися перед вибором нової справи. Вірити у свої сили і робити ці перші 2-5 кроків. Без них неможливо стати зіркою.

Жінок зрозумів, коли народилася донька

Валерій Кокоть здивував повідомленням про те, коли він нарешті зрозумів жінку. Не дружину, а саме жінку.

-Як і всі ми, спілкувався з жінками під час навчання у школі. Виші, на роботі, завжди думав, що розумію прекрасну половину, знаю їх, а виявилося, що це не так, - говорить пан Валерій.

За словами виступаючого, у нього відкрилися очі на справжнє відчуття  того, що являє собою прекрасна стать тільки після народження доньки.

-Так вийшло, що перші місяці я щоденно був поруч з донечкою, - говорить він. – Бачив, як вона підростає. В якийсь момент відчув, що у мені щось змінилося. Я став іншими очима дивитися на дружину, інших жінок. В цьому завдячую народженню донечки.

Українські чоловіки щасливі, що мають таких жінок  

Андре Піллінг, керівника проекту Fgritade Ukraine з Німеччини, зізнався, що в Україні він саме завдяки жінці.

Познайомився з нею у Гамбурзі. Вона – українка. З часом запросила показати свою Батьківщину. Андре зізнається, що він у захваті від України, її природи, людей.

-Українські чоловіки щасливі, бо поруч з ними такі прекрасні жінки! – емоційно говорить німець. – Ваші жінки не тільки красиві, вони креативні, адаптивні, у них добре серце.

Андре цілком погоджується з тими, хто стверджує, що жінка править с вітом.

Давайте розкрутимо землю!

Фраза Надії Лисецької, мовлена під час форуму, передала ту енергію, що акумулювалася у залі готелю «Франція», де відбувався форум.

Організатор форуму закликала активних жінок до конкретних дій заради того, аби змінити себе, змінюючи тим само країну.

-Ми усі різні, але такі схожі, - наголосила Надія Лисецька. – Схожі у бажанні стати успішними, причому, у багатьох сферах одночасно - віднайти гармонію та поєднати усю багатогранність жінки: бути дружиною, мамою і при цьому розвиватися у професійній сфері. Багатьом з нас це вдається. Як саме, про це дізналися учасники форуму.

Словом, поки чоловіки діставали з денця свого серця найкращі слова на адресу жіноцтва, вихваляли їхні красоту і вміння досягати успіху, жінки закликали «розкрутити землю». Ось вам і різниця між прекрасною і сильною статтю.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Жора

    Одни старухи))))

    Тинц reply Жора

    Дівчулі.

    Де твоє виховання, дрочер ?
  • Тинц

    Файні жінульки
  • Яцько

    Якісь вони не дуже
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up