ДАІшники зловили п’яного водія на BMW X6, який возив людей у багажнику (ВІДЕО)

ДАІшники зловили п’яного водія на BMW X6, який возив людей у багажнику (ВІДЕО)
  • ДАІвці запідозрили, що водій дорогого авто напідпитку через те, що BMW «носило» у різні боки
  • Чоловік спочатку відмовлявся показувати документи і виходити з машини
  • З кафе, яке знаходилося неподалік, вибігла «група підтримки» п’яного чоловіка
  • Довелося дзвонити на «102» за підкріпленням
  • Що було далі – читайте у матеріалі та дивіться відео

Інцидент трапився сьогодні, 19 листопада, близько 1:00. У центрі Іллінців ДПСники зупинили BMW X6 через те, що водій вів авто нерівно – його «носило» у різні сторони. Поліцейські вирішили перевірити, чи тверезий водій.

Чоловік одразу відмовився показувати посвідчення водія. Заявив, що коли правоохоронці підійшли до нього, то машину він не вів, отож ДАІшники до нього просто «причепилися».

Читайте також: Водієм BMW X6, що возив у багажнику людей, виявився місцевий лісобарон

Відео дня

Із кафе, що знаходилося неподалік, «висипало» кілька десятків молодих людей. Від багатьох з них відчувався різкий запах спиртного. Деякі з молодиків почали заважати роботі поліції, вимагали відпустити чоловіка на BMW, а також кричали журналісту, щоб прибрав камеру, погрожуючи її розбити. Один з хлопців пробував «надзюрити» просто на поліцейське авто. Довелося телефонувати на «102» за підкріпленням.

До речі, у закритому багажнику автівки спали двоє хлопців. Вони виглядали здивованими, коли побачили навколо себе так багато людей, вилізши звідти. І швиденько зникли у натовпі.

Журналісту чоловік відповів, що не знає звідки молоді люди у багажнику. Проте у розмові з активістами сказав, що возить їх там постійно. Пожартував?

Після довгих умовлянь водій BMW таки показав «права». Але проходити освідування на «Драгері» відмовився. Захотів поїхати в Іллінецьку районну лікарню і здати кров на аналіз.

— Зараз сюди приїдуть мої свідки, — почав говорити він, стоячи під дверима кабінету лікаря. — Прокурор приїде, суддя, всі будуть.

Здавати аналізи він потім передумав. Але лікар виявив у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Наприклад, він не зміг пройти рівно по прямій лінії, не влучив пальцем у кінчик свого носа. А також лікар відзначив, що запах алкоголю відчутний.

Поліцейскі склали протокол по статті 130-й КУпАП за керування авто у нетверезому вигляді. Остаточне рішення прийме суд.

Подивіться відео з місця подій.

Журналіст 20minut.ua разом з представниками коаліції ГО «НІКА» виїжджали на нічне «патрулювання» для того, щоб подивитися, як працюють поліцейські на дорогах за межами Вінниці. Протягом ночі також ми стали свідками складання ще двох протоколів за п’яне кермування. У одного водія машину забрали на евакуаторі.

Читайте також: ТОП-5 виправданих судами VIP-ів, яких могли покарати за п’янку за кермом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Уго Фантоцы

    Водія БМВ звати Пустенький Юрій Миколайович пару років назад він в селі Кальник уже збив пенсіонера насмерть ..але відмазався і надалі іздить постійно пьяний. Місцева поліція як була міліціею так нею і осталась

    Daily reply Уго Фантоцы

    ну как раз с видео видно кто у него в корешах прокурор судья,так подставить своих корешей кричать  на камеру

    Vladimir Cherkas reply Daily

    Более того, за него местные жители так впрягались, что пришлось вызывать опергруппу( Мотивация простая - сегодня он пьяный попался, а завтра мы так же попадемся (с их слов)...
  • Anonymous

    Павловский хочет избираться в депутаты) использует все случаи, по теме.

    А по иллинецкрму "олигарху" - нет нормальных слов. Дно деревенское)))

    Vladimir Cherkas reply Anonymous

    Павловский избираться в депутаты не собирается! Это однозначно! И уж тем более к пьяному "царьку" отношения не имеет ни Павловский, ни кто-либо другой. Водитель сам выбрал свой путь - выпил, полиция, суд...
  • Ткачик Игорь

    Одно дело когда эта пьянь сама разбивается, ни жалко ни грамма, жаль когда от этих уродов страдают другие люди.
  • Daily

    "мы все люди" фраза  из видео-вы худоба а не люди.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up