Чому вінницькі поліцейські і волонтери об’єдналися заради дітей. Та до чого тут ми

Чому вінницькі поліцейські і волонтери об’єдналися заради дітей. Та до чого тут ми
  • У Вінниці триває благодійний проект «Поліція добра». Його сенс в тому, що кожен з нас може долучитися до збору одягу, іграшок та інших речей для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах

Активна фаза проекту під кодовою назвою «Поліція добра» триває вже два місяці. За цей час на клич організаторок встигли відгукнутися IT-компанії, виробники одягу, танцювальні студії та звичайні вінничани. Всього вже зібрано близько 400 кг необхідних для малечі та їхніх родин речей.


Діана Подолянчук, організаторка

– «Поліція Добра» – це наша громадська ініціатива, що підтримує дітей, які потрапили у складні життєві обставини або постраждали від сімейного насилля, – розповідає громадська діячка та одна з організаторок проекту Діана Подолянчук. – Ми всі прекрасно розуміємо, що ці діти не винні в тому, що опинилися у такій ситуації. І ми хочемо їх підтримати морально, фізично та покращити умови, у яких вони живуть.

Проекту як такому вже два роки. Раніше його проводили виключно зусиллями патрульної поліції. Копи збирали між собою гроші, купували необхідні речі та напередодні великих свят розвозили їх адресною допомогою.


Олена Вотякова, організаторка

– Нещодавно я розповіла Діані, що у нас є такий проект. Ідея їй настільки сподобалася, що буквально за тиждень у нас було майже 250 кг гуманітарної допомоги, – говорить інша організаторка та інспекторка патрульної поліції Олена Вотякова. – Це проект, де поліцейські не тільки спілкуються з дітьми, обіймаються та дарують їм подарунки. Разом з тим ми дивимося, у яких умовах проживають діти, наскільки великий виховний потенціал у їхніх батьків, і якщо він недостатній, ми надаємо рекомендації та намагаємося позитивно вплинути на ситуацію.

Вік дітей, яким дівчата везуть допомогу варіюється від 8 місяців до 18 років. Якщо збираєтеся приносити речі, враховуйте цей момент. Крім того, організаторки просять не нести швидкопсувні продукти.

Приймається й інші допомога, наприклад будівельні матеріали, книжки, посуд, електротехніка тощо.

Усі ці речі можна принести до 19 червня у ресторан «Батискаф» або спортивний центр «Сенсей», що знаходяться за адресою пр-т Коцюбинського, 43.

Крім того, 23 червня об 11:00 у молодіжному центрі «Квадрат» відбудеться благодійний захід «Вартові добра». Він спрямований на підтримку дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Спеціальними гостями стануть представниця України на дитячому Євробаченні Дарина Красновецька та Ярослав Калетюк, який проведе майстер-клас з бойового самбо.

Фото надані організаторками

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Жора

    Хотел бы попросить Диану ....Не стоит показывать в соц сетях что ВЫ  едите в ресторанах устрицы, вы же ну типа волонтер (модное нынче слово). А САМОЕ ГЛАВНОЕ помогаете бедным и тем кто не может себе сам помочь... ТАК ВОТ знайте многие из них не ИМЕЮТ денег на ХЛЕБ !!! А вы показываете  чем вы питаетесь в ресторане. Я понимаю имея Громадьске обьедин. (ГО) Вы уже миллионерша , и получаете финансовую помощь, кстати как и многие ТИПа волонтеры, а это Грига, Гайда, Павловский,Затайдух и др.

    Кстати в налоговой больше сдают отчетов ГО чем предприниматели. СЕЙЧАС не выгодно иметь бизнес, СЕЙЧАС ВЫГОДНО БЫТЬ ПОПРОШАЙКОЙ  и просить деньги на разные нужды...

    Фото из страницы фейсбук Дианы.

    Удачи ВАМ, ничего личного)
  • Жора

    Шахиня понравилась),ну а Алена всегда в хорошей форме).

    Жора reply Жора

    поправилась  хотел написать.
    Телефон сменил текст).
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up