Чому молодий кондитер хоче взяти участь у «Народному бренді»

Чому молодий кондитер хоче взяти участь у «Народному бренді»

Віталій Ксенчин, молодий кондитер, про якого RIA/20 minut писали на початку року, мріяв відкрити власну кондитерську. І ось, пройшло 9 місяців після публікації, і народилася студія смачних десертів під назвою «Sweet Senya».

Ми поспілкувалися з Віталієм та його дружиною Ольгою про те, як все вдалося і чому подружжя планує взяти участь у конкурсі «Народний бренд»

Віталій Ксенчин із дружиною Ольгою

Маленька студія десертів

Кондитерська крамничка Desert Studio «Sweet Senya» запрацювала 17 жовтня у новому торговельно-розважальному компексі «Мир».

— Чому Senya? Так мене давно вже називають, це прізвисько моє, —  посміхається Віталій.

Відео дня

Зараз хлопцю 23 роки, на улюблене хобі — гру на барабанах у гурті — часу майже на залишається. Разом з дружиною розвиває своє дітище — кондитерську. А ще молоде подружжя виховають двійняток —  Катюшу і Варюшу, яким за місяць виповниться 2 рочки.

Смачні десерти

— Ми взяли участь у фестивалі «Vinnytsia Food Weekend» і це підштовхнуло відкрити нарешті свій магазинчик, — сказав Віталій Ксенчин. —  Саме тоді і холодильник придбали і приміщення орендували.

Всі десерти Віталій робить у Стрижавці, де живе, і привозить їх у крамничку. Але мріє про таке приміщення, де буде відкрита кухня і відвідувачі бачили би весь процес приготування смаколиків. — Дещо подібне ми побачили у Львові, —  каже Ольга, — це завжди приваблює людей.

Щосуботи — новий десерт

Віталій розповів, що хотів би наступного року взяти участь у конкурсі «Народний бренд». Адже побачив, що багато хто бере участь у цьому змаганні.

— Всі хочуть, і ми хочемо, — жартує Ольга.

А Віталій додає, що таким чином більше людей дізнається про їх кондитерську, клієнти з’являться нові, й довіри буде більше.

— А про інші конкурси ми якось і не думаємо, і навіть не знаємо, чи існують такі, — сказав Віталій. — «Народний бренд» — це своєрідна реклама і перспективи на майбутнє, хочеться заявити про себе, показати, які смачні і гарні можуть бути десерти.

Щосуботи молодий кондитер вигадує нові рецепти, придумує незвичайне оформлення, щоб відрізнятися від інших. Також їздить на майстер класи, наприклад, нещодавно відвідав майстер-клас по виготовленню макаронсів у Кам’янець-Подільському (макаронс —  францьзьке тістечко —  авт.)

— Поки не було працівниці, яка торгує по буднях, я вдень сидів з дітьми, а десерти виготовляв вночі, — сказав хлопець. —  Висипався лише у денний сон дітей і трохи під ранок.

На відкритті студії десертів

— Дівчаткам з Віталіком подобається проводити час, дітки трошки розбишаки і буває, що не слухаються, але він справляється — ділиться Ольга Ксенчина. — Працювати у десерт-студії у вихідні виходимо або я, або чоловік. Краще всього торгівля йде, коли є прем’єри фільмів, а особливо мультики, тоді приходить багато дітей-солодкоїжок.

 

Нагадаємо, ми писали про Віталія у матеріалі Кондитер, який євро торти розробляє і на барабанах грає
 

Генеральний партнер: Цемент «Зодчий» — контролює якість, марку та вагу у кожному мішку

Офіційний перевізник: «Бліц таксі» — три п'ятірки, три четвірки

Пригощає «Sweet Paradise» — натуральні авторські десерти

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up