Чого у Вінниці не вистачає для молоді? Городяни про проблеми міста (ОПИТУВАННЯ)

Чого у Вінниці не вистачає для молоді? Городяни про проблеми міста (ОПИТУВАННЯ)

Студенти про квартири та роботу. Люди, що працюють – про європейські стандарти, а пенсіонери про те, що все добре і потрібно радіти прогулянкам в парку. Запитали вінничан про те, чого на їх думку не вистачає молоді у нашому місті.

Таміла (76), пенсіонерка:

- Мені здається, що у Вінниці для молоді є все. Їм є де розважитися, куди піти. Хоча, можливо, це нам в їхні роки потрібно було небагато: погуляти в парку, піти у кіно. А нинішнє покоління зовсім інше, у них інші бажання, інші розваги.

 

Олег (50), держслужбовець:

- Коли живемо тут і не виїжджаємо - здається все нормально. Але це не так. Нещодавно приїхав з-за кордону і жахнувся: все перекопано, брудно, будинки обдерті, дороги вбиті. Що тут робити молоді? Хіба вона буде тут триматись? Треба, щоб місто було гарним і зручним.

Відео дня


 

Світлана (55), економіст:

- Я трохи далека від цього питання. Моя дочка живе в Києві, тому я не знаю, що тут треба зробити для молоді. Бачу, що є проблема з роботою. Але це стосується не тільки молодих людей, але й старшого віку. З цим треба щось робити.

 

Антон (20), технолог:

- Потрібно більше звертати уваги на проблеми людей з інвалідністю. Робити зручні під'їзди до будинків, пандуси до усіх закладів. І не тільки щоб вони були в наявності, а щоб вони були дійсно зручні. Ми ж прагнемо до Європи і мусимо відповідати таким вимогам.

 

Оля (19), дизайнер:

У Вінниці не вистачає доступного житла для молоді. Крім того, варто розширити місто, тому що Вінниця зараз дуже густо заселена. Є проблема з веденням бізнесу, оренда приміщень дуже дорога. Можливо, варто подумати над пільгами для молодих людей, які хочуть власну справу.

 

Анастасія (19), студентка:

- Хочеться більше спортивних закладів, де молоді люди могли б займатися спортом. А не сидіти за компами. Варто також більше проводити танцювальних флешмобів. По-перше, це весело і видовищно, крім того, люди з різних студій танцю могли б показати себе і подивитися на інших

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Завтра вінничани «живим коридором» зустрічатимуть наймолодшого азовця Назарія «Грінку» Гринцевича Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up