«Чим більше свят, тим більше душа веселиться». Вінничани про перекриття доріг

«Чим більше свят, тим більше душа веселиться». Вінничани про перекриття доріг

Запитали вінничани про те, як вони ставляться до перекриття доріг в центрі міста на свята.

Станіслав, 69 років, мебляр:

— У неділю, 20 травня, буде хода і я за те, щоб дорогу перекрили. Для того, щоб люди звернули увагу на те беззаконня, яке зараз твориться у нашій з вами країні.

 

Ольга 61 рік, поетеса:

 — Як людина, яка завжди поспішає, ставлюся до цього негативно, але як житель міста не можу не коритись владі. Вони так вирішують, значить все правильно.

Відео дня

 

Ярослав, 65 років, пенсіонер:

— Чим більше свят, тим більше душа веселиться і радіє. Звичайно, не для всіх це зручно. Можливо, хтось хворіє, або потрібно далеко добиратись, але в загальному я «за».

 

Аліна 22 роки, студентка:

— Як на мене, перекриття не доставляє нікому дискомфорту. Якщо потрібно кудись добратись — транспорт ходить в об'їзд. Для мене це не проблема.

 

Роман, 26 років, менеджер:

— Мені здається, що від цього навіть краще. Людям потрібно десь гуляти і святкувати. Відкриття пішохідної зони дозволяє гостям краще розгледіти місто.

 

Олександра, 21 рік, оператор:

— Живу біля Київського мосту і на свята туди дорогу ніколи не перекривають. Щодо Соборної, то мені байдуже. Можливо, для жителів міста так навіть краще.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Николай Энэми

    Беда в том, что в нормальных европейских городах, так называемый исторический центр, почти всегда пешеходный (или для спецтранспорта), а перекрывать центр, чтобы пьяные колхозники не прыгали под колёса, считаю глупой затеей. Вы бы лучше аварийные деревья пообрезали везде (не только на улицах которые реконструируются), а то страшно ходить иногда, чем устраивали очередные бесполезные праздники. Люди которые работали в этот день (в центре) , а таких не мало (не всем только бы сливу залить), добирались на работу пешком.
  • Анонім

    Вони всі схожі на жителів йордансмької долини
  • Александр Балаганов

    ЭТО ГЛУПОСТЬ И ТУПОСТЬ ВЛАСТЕЙ ПРИШЛА ИЗ ПРОШЛОГО ВЕКА,КОГДА ПРИ ДЕМОНСТРАЦИЯХ И ПАРАДАХ ПЕРЕКРЫВАЛИ ВЕСЬ ГОРОД.ТЕМ БОЛЕЕ ПРИ ОБЩЕЙ НИЩИТЕ НАСЕЛЕНИЯ УКРАИНЫ, УСТРАИВАТЬ ДНИ СЫТОЙ ЕВРОПЫ-ЭТО ПОЗОР.
  • З.А.Глядач

    "Станіслав, 69 років, мебляр: — У неділю, 20 травня, буде хода і я за те, щоб дорогу перекрили"

    Яка ще,в біса,"хода"? Меблемайдан буде чи що?

    Женя Иванов reply З.А.Глядач

    религиозных фанатиков орда будет
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up