Чи довіряєте ви вінницькій поліції? (ОПИТУВАННЯ)

Чи довіряєте ви вінницькій поліції? (ОПИТУВАННЯ)

Запитали вінничан чи довірюють вони вінницькій поліції. А як думаєте ви? Свої варіанти залишайте у коментарях

Віктор (77), пенсіонер:
— З поліцією не зустрічався, тому не можу сказати. Якби щось сталось, то можливо б викликав їх. Пам’ятаю, за радянських часів парк патрулювали, а зараз цим не займаються. Кажуть, що на це зараз не вистачає фінансування.

 

 

Відео дня

Віктор (34), менеджер:
— Так, загалом довіряю. Був випадок, коли до мене приїжджали патрульні. Сусіди пожалілись. Гадали, що робітники, які робили у мене ремонт, зламали ліфт. Патрульні приїхали та з розумінням сприйняли ситуацію.

 

 

Аня (27), медичний представник:
— Більше довіряю, ніж не довіряю. Якось викликала поліцію до сусідів, які бунтували. Вони відреагували не швидко. Приїхала вже тоді, коли всі порозходились і заспокоїлись. У таких випадках немає більше до кого звертатись.

 

Анна (62), прибиральниця:
— У мене не було необхідності звертатись до поліції. Зараз там молодий персонал, можливо це і правильно. Але раніше у міліцію було важче попасти на роботу, ніж зараз у поліцію. Тому, я напевно більше схильна не довіряти.

 

 

Сергій (22), студент:
— Мав досвід спілкування з поліцією. Він був як позитивний, так і негативний. Негативний в плані корумпованості та вимог хабарів, хоча ніколи не давав, але спроби були. А позитивний те, що вони часто перевіряють підозрілих осіб.

 

 

Рима (52), фрілансер:
— Я намагаюсь з поліцією не зіштовхуватись. Щодо довіри, то поліції я не довіряю і можливості виклику правоохоронців не розглядаю. По можливості, намагаюсь цей варіант начисто відмести з самого початку.

 

 

Опитування

Чи довіряєте ви вінницькій поліції?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ельвіра

    Вінницька поліція найкраща! Завжди допоможуть, підскажуть, молодий і привітний персонал. А взагалі добре виконують свої обов’язки.

    Грицько Штахета reply Ельвіра

    Яко ви про селфі - то я цілком згоден. І допомагають, і обов'язки виконують. А що вони Вам підказали, цікаво? Де у айфона кнопка? )))
  • Виталий Шиманский

    Це Ви ще не зыштовхнулись з слідчими...наприклад вкрали велосипед. Ти його сам знаходиш, кажеш їдьте заберіть...але ні вони інше щось придумують. Ну як так може бути???
  • Олександр

    Найлегшим являється когось спаскудити, образити і за допомогою цього стати "героєм", борцем за  "справедливість" .
    Звичайно усі люди різні, тоді чому ж ми думаємо, що усі поліцейські мають бути такі як ми цього хочемо.
    Усі бачать що поліція зараз це не міліція раніше чи будьякий правоохоронний орган "сусідніх держав" і відверто кажучи я можу підтвердити далеко не один факт титанічних ніким не оцінених зусиль або ж реальних героїчних вчинків поліцейських, про які вони просто не розпоідають.
  • Максим

    Поліції довіряю тому що вони допомагають людям та призовникам не ухилятись від служби в армії
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up