Чи добре комунальники прибирають дороги і тротуари від снігу?

Чи добре комунальники прибирають дороги і тротуари від снігу?

Журналісти RIA звернулись до експертів з єдиним питанням для всіх: Чи добре комунальники прибирають дороги і тротуари від снігу? Ось що вони відповіли на нього.  

Ганна Катрук (35), психолог:

— Ситуація щороку покращується, але є значні недоліки. Чим далі від центру, тим гірше прибрані вулиці. Можна й краще прибирати. На днях бачила, як засніженою вулицею їхала снігоочисна техніка, навіть не намагаючись прибрати сніг.  

Ірина Береза (44), лікар, поет:

— Ранок на Різдво нагадував «Льодовиковий період». Думала, не встигли прибрати через мороз. Наступного дня ситуація не стала кращою. Схоже, найбільш уразлива ланка взимку — це техніка і двірники. Виникає теософічне питання: чи існують вони?

Відео дня
 

Олександр Сарафанюк (40), адвокат

— Це просто жах, про людей забули взагалі. Заїдьте в центр подивіться чи можна припаркувати машину — не можна. За ці два дні снігопаду я дуже мало бачив машин, які прибирали сніг. Напевно, в травмпунктах зараз повно людей через нерозчищені тротуари.

 

Володимир Черкас (30), голова ГО «Комітет безпеки руху»:

— На мою думку, на відміну від першого разу, комунальники не впоралися з прибиранням снігу. Можна сказати, що кілька днів прибирання просто не було. Хоча Вінниця не була безнадійною для адекватного розчищення вулиць.

 

Галина Сегеда (34), “Подільська агенція регіонального розвитку”:

— Не можу сказати про все місто, але в мікрорайоні, де мешкаю я, і дорога, і тротуар були прибрані від снігу. Проте за одним мікрорайоном не можна робити висновок добре чи погано справляються комунальні служби, треба брати місто загалом.

 

Ігор Шевченко (43), патентний повірений:

— З урахуванням свят - справляються на тверду трійку)
Тільки що бачив біля “Книжки” одразу п’ять тракторів. Очевидно, що десь цієї техніки просто не було...

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • WWW

    При Борисовичі,прибирали краще!Тоді тільки пішов сніг,зразу виїджали прибирати,не давали снігу засипати дороги!А це щось,ск*рвил*сь!

  • Anonymous

    Вот пока у нас будут оценивать работу такие эксперты да и управлять этой же работой до тех пор так будем и жить.

    Предлагаю теперь пусть оценят работу психологов, докторов, поэтов и прочих экспертов в области коммунальной сферы дорожные рабочие, трактористы, водители и дворники. Интересно просто послушать их мнение. Авось что-то и выйдет.

    Я например каждый день, включая праздники, ездил по городу. Ни разу не застрял, не занесло, и всегда смог добраться до точки назначения. Мое мнение - нормально убирают. А вот например сколько диванных экспертов взяли лопату и вышли сбросить снег с крыльца своего многоквартирного дома? Не говоря уже об том чтобы прочистить тропинку от ступенек до проезда. И даже не для того что-бы помочь дворнику который один на 10 домов. А для того что-бы обновить экспертные знания в области уборки территории от снега.

    Боб reply Anonymous

    Я не знаю по какому городу вы ездили. Я по Виннице ездил раза 3 за последние почти две недели, и все 3 раза заносило машину. Дороги первые дни как вывалил снег небыли убраны, хотя все говорили друг другу что похолодает и снег вывалит. Потом убрали только центральные, и самые ездовые, и то, как обычно снег с дороги теперь везде навален на тротуар. Вот не могу понять почему не сделать наоборот, не наваливать с тротуаров на дорогу? Вот в *раном совке по Виннице ездили специальные машины типа комбайна и собирали снег в грузовики и увозили его. А как в Европу, так снег на тротуар.
  • Anonymous

    Как платите, так и убираем
  • Daily

    на уборку улиц надо нанимать крепких молодых людей тогда будет толк а у нас старые немощные пенсионеры что они могут убрать в силу своего здоровья и возраста.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up