Cherry Lake – нова гастрономічна історія Вінниці (Новини компаній)

Cherry Lake – нова гастрономічна історія Вінниці (Новини компаній)

Вінниця, як найкомфортніше українське місто має багато різних барів і ресторанів. Є заклади, у які приходиш один раз і більше не повертаєшся. Існують місця, де є одна або кілька фірмових страв, які час від часу хочеться скуштувати. А є особливі ресторани, які викликають бажання повертатися до них знову і знову. Cherry Lake саме такий – особливий, атмосферний та концептуальний.

Місце комфорту та свободи

Cherry Lake – це нова сторінка у гастрономічному житті Вінниці. Місце, звідки починаються подорожі до нових країн і де народжуються нові смакові традиції вінничан. Саме тут готують справжній тайський гострий суп том-ям, мексиканське гуакамоле, американські стейки, китайські дім-сами та італійські пасти. Але про це трохи пізніше.

Спершу варто розповісти, що до того, як на проспекті Юності, 77 з’явився цей заклад, тут протягом довгого часу була занедбана будівля старої перукарні. Сьогодні від мешканців району Вишенька часто можна почути, що екстер’єр Cherry Lake став окрасою проспекту і приємно тішить око. І не лише екстер’єр. У дизайні ресторану втілені божевільні та революційні ідеї, які стали до душі гостям і суттєво вирізняють його серед інших. 

Особливі подорожі починаються з Cherry Lake 

Над проектом довго працювали власники, архітектори, дизайнери та шеф-кухар. Внаслідок тривалих перемовин народилися концепція і назва ресторану. 

– Особливість Cherry Lake у його концепції, – розповідає шеф-кухар закладу Юрій Столяр. – Ідея унікальних гастрономічних подорожей – це просто ВАУ. Немає нічого крутішого для шеф-кухаря за можливість творити, не обмежуючись однією кухнею, наприклад, українською чи італійською. 

Cherry Lake – це перший ресторан у Вінниці, де зібрані страви-хіти різних країн світу. Саме тут можна відчути знайомий смак романтичних подорожей до Таїланду, познайомитися із найпопулярнішими стравами В’єтнаму та Японії, а також згадати драйвові мандри Європою. 

– Ми запитали друзів та знайомих, які багато подорожують, про страви, з якими асоціюються ті країни, де вони бували, – говорить шеф-кухар. – На основі цих відгуків ми склали меню та намагалися відтворити автентичні смаки тих страв, які обрали наші друзі.

Варто зазначити, що технічна складова кухні – надсучасна. Високотехнологічне обладнання дає змогу створювати особливі смаки страв, які є у меню.

Крім того, поки гості чекають на своє замовлення у Cherry Lake є можливість спостерігати за тим, як саме готують замовлені страви. Цей заклад взяв на себе велику відповідальність і розмістив у свою концепцію відкриту кухню. Це перша подібна ресторанна кухня у Вінниці і саме вона дарує можливість гостям стати учасниками процесу. 

Ще однією важливою складовою концепції ресторану стало відкрите спілкування гостей. Ком’юніті зони, відсутність великої кількості розеток у закладі та неймовірна краса довкола сприяє якісному відпочинку гостей офлайн. Тому Cherry Lake – це ідеальне місце для довгоочікуваних зустрічей із друзями і теплих розмов із близькими. До речі, для важливих родинних свят та часу із друзями у Cherry Lake є окрема зала, де можливий музичний супровід Dj та караоке. 

Літня тераса Cherry Lake

Ресторан Cherry Lake відкрив свої двері для гостей у лютому. Тихо та без зайвої уваги. А вже цього місяця відвідувачі зможуть насолодитися стравами на літній терасі закладу, де буде не менш затишно. 

Саме на її відкриття 18-го липня Cherry Lake і запрошує вінничан. Атмосферні фото, гарний настрій та смачні страви гарантують! 

Тому зустрічаємося 18-го липня у Cherry Lake за адресою проспект Юності, 77. 

За всіма новинами закладу слідкуйте у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up