Черги біля «приватівських» банкоматів: вінничани масово знімають гроші

Черги біля «приватівських» банкоматів: вінничани масово знімають гроші

Сьогодні, 15 грудня, біля банкоматів «ПриватБанку» можна помітити черги. Люди масово знімають гроші з платіжних карток, бо Україною поширюються чутки, що днями найбільшу фінустанову України чекає націоналізація. Тобто, «ПриватБанк» перейде у власність держави.

 

Зі слів вінничан, які стоять біля банкоматів стає зрозуміло, що вони знімають кошти, бо їм просто потрібні гроші, а про націоналізацію ніхто нічого не чув. У той же час, співробітники банків запевняють, що все це чутки і турбуватися нема про що.

— Зараз в деяких банкоматах немає коштів, тому що люди масово почали знімати гроші. Через такий ажіотаж банкомати не встигають заповнювати. Люди вірять у те, що чують, але я можу вас запевнити, що все це не так,  каже клієнт-менеджер одного з відділень банку Олеся Паранюк.

 


ІТ-директор «Привату» Дмитро Дубілет впевнений, що паніка штучно нагнітається для розкачки ситуації в Україні: «Щоб українці масово пішли до наших відділень і банкоматів «перепрятывать сало».
 
 

Відео дня
 
За словами замреда правління Олега Гороховського, про націоналізацію фінустанови мови не йде. Якби держава і планувала такий крок, то зробила би це «без шума и пыли», впевнений Гороховський.
 
 

«20хвилин» буде слідкувати за цією ситуацією та повідомить читачів про нові новини.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (36)
  • Шоколадный заяц

    Ось тут все пояснення! Ніяких більше розмов!!! https://www.youtube.com/watch?v=imaDML4V1oM

  • Маша

    Бізнесмен Ігор Коломойський та інші акціонери погодилися передати банк державі після 20 грудня.



    Про це йдеться у статті на "Економічній правді".http://24tv.ua/kolomoyskiy_pogodivsya_peredati_privatbank_derzhavi__zmi_n761076

    Иван reply Маша

    Украина - это страна с полуграмотным населением. В этом и легкость проведения подобных инфо акций. Очень круто, когда известное издание ссылается на второе, а то на третье, желтое, где никому не известный "известный эксперт", за 5 коп. печатает для дегенеров нужную статью. Это государство - это дно.

    Anonymous reply Иван

    +100

    Daily reply Маша

    чому б не передати"

    16 декабря 2016, 14:38

    Миллиарды гривен ПриватБанка размещены на корреспондентских счетах в банках Commerzbank, JP Morgan Chase, New York Mellon"
  • Шоколадный заяц

    Це уже пройдений етап.. скільки разів Приватбанк уже ліквідовували, банкрутували, націоналізовували.. Через нього проходить 60% всіх операцій країни..

    Anonymous reply Шоколадный заяц

    не 60 а 80. и в основном идут безналичные. так что снятие наличие это фигня. нет наличие то нет
  • Чертков Сергей

    що за брєд, просто людям щомісяця до 15-го дають аванс..вони ЗП получили от і стоять..постійно така ситуація 2 рази на місяць...кіпіш піднімаєте лишній раз

    Булгакова Светлана reply Чертков Сергей

    І ще можна добавити, що якщо усі "ломануться" знімати кошти у інших банках, то там ситуація буде набагато складніша. І чому ніхто не висвітлив що таке націоналізація, а це просто зміниться власник(керівник) банку і що до цього звичайним громадянам, яка їм різниця хто власник?

    Anonymous reply Булгакова Светлана

    со всех банков не снимут . много платежей идёт через банк систему. это не 90 годы

    Кими Райкин reply Чертков Сергей

    + предновогодние закупки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up