Через борги мешканцям понад 400 будинків відключили гарячу воду

Через борги мешканцям понад 400 будинків відключили гарячу воду
  • У Вінниці залишились без гарячої води мешканці мікрорайонів Слов’янка та Вишенька.
  • Крім того зупинили роботу восьми котелень у центрі міста.
  • Коли відновлять водопостачання — не повідомляють.

У Вінниці в понеділок, 17 вересня 2018 року, призупинили роботу котельні по:

  • вул. Магістратська, 2 (ТЕЦ-4),
  • вул. К.Широцького, 10,
  • вул. Глінки, 3,  
  • вул. Пирогова, 144,
  • вул. Стрілецька, 1,
  • вул. Стрілецька, 16А,
  • вул. О.Антонова, 27.

Крім того, як повідомляють на сайті «Вінницяміськтеплоенерго», з минулого тижня зупинилась котельня ПТВМ-30  за адресою, 600-річчя, 13, від якої подається послуга з гарячого водопостачання великій кількості споживачів на верхню і нижню Слов’янку та мікрорайон Вишенька.

В компанії повідомляють, що загалом гарячу воду не отримують у 432 будинках. Відомо, що однією із причин зупинки роботи котелень стали борги населення. Вінничани заборгували 60 мільйонів гривень за послугу.

Відео дня

Коли відновлять роботу котелень — не повідомляють. Розказують лише, що Вінницька міська рада спільно з «Вінницяміськтеплоенерго» працює над тим, щоб повернути гаряче водопостачання  у будинки вінничан.

Людей закликають розрахуватися та сплатити борги за попередні періоди.

– Через злісних неплатників навіть відповідальні споживачі можуть опинитися під загрозою! – додають у «Вінницяміськтеплоенерго».

Запитали в прес-центрі комунального підприємства чи відомо, коли буде відновлено гаряче водопостачання? На це відповіли, що наразі «питання вирішується на рівні міської ради, конкретної дати відновлення гарячої води — немає».

Тим не менш, це не єдина причина відключення централізованого водопостачання.
— Відсутні ліміти на газ. Питання вирішується на рівні керівництва, — коротко відповіли в «Цілодобовій варті», додавши, що не знають конкретних строків відновлення гарячої води.

У «Вінницяміськтеплоенерго» не змогли ані підтвердити, ані спростувати таку причину відключення гарячої води. І додали, що як тільки будуть нові подробиці, вони обов’язково повідомлять про це і журналістів, і своїх споживачів на офіційному сайті (http://vmte.vn.ua/news.html).

Нагадаємо, як попереджували раніше, що більше тижня у Вінниці будуть перебої з водопостачанням. 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Vladimir Sviridov

    да ппц, почему изза должников должны страдать те кто исправно плотит......
  • Gelicia

    Ну і? Відключили ви воду, і що далі? Зникли фантастичним чином борги?  Не займайтечь дурнею.
  • Петров Пётр

    Порошенко ещё недавно насмехаясь  читал стихи М.Ю. Лермонтова  "Прощай,немытая Россия".  Вот теперь то мы зажили , Европой запахло ...

    Задунайский Торонтуй reply Петров Пётр

    Здравствуй, мытая Украина!
  • Пупкин Вася

    Новости всё чудесатее и чудесатее )))

    Абрикос reply Пупкин Вася

    На росии нет новостей что на Винницком сайте сидиш?

    Задунайский Торонтуй reply Абрикос

    Их там есть. Про ракету вашу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up