Чемпіонат Вінниці з присідань виграла бухгалтер Настя. Дівчина присіла 1635 разів

Чемпіонат Вінниці з присідань виграла бухгалтер Настя. Дівчина присіла 1635 разів
На турнір, який тривав майже дві години, записалось більше півсотні вінничанок. Коли кількість повторів перевалила за тисячу а змагатись продовжили близько 20 учасниць, суддям навіть довелось прискіпливіше приглядатись до техніки виконання.

Сьогодні, 19 червня, на набережній «Рошен» у Вінниці відбувся чемпіонат міста з присідання серед дівчат. За словами організаторів, до початку змагань зареєструвалось 67 учасниць. Серед яких наймолодшій – 3 роки, найстаршій -  43. Кожній видали наклейку з номером.

Previous Next

Перед початком змагань дівчатам провели інструктаж та розминку. Присідали учасниці одночасно, під рахунок ведучого.
Previous Next

Подивитись на змагання та підтримати учасниць прийшло багато людей. Ті дівчата, які втомлювались також приєднувались до глядачів.
Previous Next

Previous Next

- Присіла 650 разів і таке відчуття, що ноги перестали слухатись, - розповідає одна з учасниць, яка вибула із змагань. – Ще ніколи вжитті стільки не присідала.
Коли кількість повторів перевалила за тисячу, а у змаганнях все ще продовжували брати участь близько двадцяти учасниць, суддям довелось прискіпливіше поставитись до техніки виконання. 
Previous Next

Previous Next

У фінал вийшли троє дівчат. Першою здалась 17-річна Вероніка присівши 1542 рази. Друге місце посіла Владислава Ярецька - 1634 присідання. Перше - виборола Анастасія Білоус – 1635 присідання.
20-річна переможниця розповіла, що за професією вона бухгалтер. Дівчина є кандидатом у майстри спорту з пауерліфтингу та легкої атлетики. 
Переможницям вручили дипломи та подарунки, серед яких абонементи на заняття у фітнес клуб. Загалом змагання тривало близько двох годин.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    Першою здалася та,яка вибула із змагань ПЕРШОЮ!!!!!!А кубки отримали ті,хто були найкращими!!!Умнік...
  • Anonymous

    э-гей, э-ге-гей - толи баба, то ли гей :)))))))))))))
  • Anonymous

    Оправдание неудачников.
  • Anonymous

    У меня для тебя плохие новости.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up