Було зручно та смачно. У петиціях просять повернути аквамати «Долина-плюс»

Було зручно та смачно. У петиціях просять повернути аквамати «Долина-плюс»
  • Найбільша мережа водоматів у місті більше не працюватиме. Це сталося через непорозуміння між власником компанії та міською владою.
  • Як тільки аквамати почали демонтовувати — з'явилися дві петиції, у яких просять їх залишити.

«На превеликий жаль, робота апаратів «Долина-Плюс» буде призупинена на невизначений термін», — так у компанії відповідають на повідомлення вінничан, які цікавляться, чому тепер не можна набрати води.

У різних мікрорайонах міста вже зараз можна бачити, що більшість акваматів або вимкнені, або демонтовані та вивезені. Детальніше у матеріалі: По всьому місту вимикають та демонтують аквамати з питною водою. Що відбувається?

Вінничанка Єлизавета Тарасова опублікувала петицію, яка стосується цієї проблеми. Жінка просить відновити роботу «Долина-плюс» в місті Вінниця.

Відео дня

— Шановні вінничани, чекаю на вашу підтримку. Те, яке рішення прийняла Вінницька міська рада, а сама припинення роботи «Долина-плюс», жахає. Добре, аби була альтернатива, але її немає. Одне питання, де брати воду? Пити з крана? Але ж сама влада сказала, що вода з крана не є питною. Не впевнена, що в Вінниці всі такі багаті, аби купувати бутель води в магазинах за 30 гривень, — цитуємо текст петиції. — «Долина» дуже смачна вода, до якої уже всі звикли. А автомати дуже зручні, адже стоять на кожній вулиці, майже біля кожного будинку, що є дуже зручним. Взагалі дивує рішення міської влади, адже населення навіть не було попереджене і проінформоване, ніяких голосувань не проводилось. Прошу кожного долучитися до петиції!

Станом на ранок 28 січня петицію підтримали 29 людей з 350 необхідних. Проголосувати та долучитися можна ТУТ.

Ще одне звернення про аквамати опублікувала Анна Маліновська.

— Дозволити роботу та повернути автомати питної води «Долина Плюс», — йдеться у петиції, яку уже підтримали дві людини.

Опитування

Ви б хотіли, щоб аквамати «Долина-плюс» відновили свою роботу у місті?

 

Читайте також:

В мікрорайоні Академічний скажена собака покусала дівчинку

На Ладижинській ТЕС загинуло два робітники. Їх вразило струмом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (293)
  • Александр Безуглый

    Власть убрала конкурента,теперь бобло рекой" идет в карман ей, это как с маршрутками,подняли цену а комфорта =0,а трещзвонили, что будут новые авто ,а так скотовозы остались ,а прибыль власти в карман
  • Сергей Кобенда

    Зник конкурент і вода стала на 20 коп. дорожча. Ось Вам вся арифметика! Вода Долини була смачніша. Чому владі наплювати на людей, які їх вибрали?
  • Микола Франтовский

    Хочуть свині при кориті віджати бізнес !!!! Ніяк скоти не нажеруться !!!!!
  • Коля Малахов

    Власники Долини плюс старалася розширяли свій бізнес і людям було добре зручно смачно ..... А ТЕПЕР ВІДЖАЛИ БІЗНЕС готове хтось собі забере в руки ....🤔🤔🤔🤔🤔

keyboard_arrow_up