Була б ваша воля, що б ви зробили з колишнім кінотеатром «Росія»?

Була б ваша воля, що б ви зробили з колишнім кінотеатром «Росія»?

Журналісти RIA звернулись до експертів з єдиним питанням для всіх: Була б ваша воля, що б ви зробили з колишнім кінотеатром «Росія»? Ось що вони відповіли на нього.  

Ігор Чепугов (50), адміністратор спільноти «Вінничани»:

— Із кінотеатру «Росія» можна зробити концертний майданчик. Це був би зал з можливістю кінопоказів. Та ще зробити в передній частині величезні екрани.Там треба акустику трохи підправити та й буде у Вінниці найкрутіший зал!

Наталя Покиньчереда (33), правозахисниця:

— Почала б зі зміни назви. А далі б провела реконструкцію. Щоб люди пішли в цей кінотеатр, він має бути комфортним. Також будівля може функціонувати як концертна зала для різних вистав, конкурсів, бо у нас талантів маса.

Відео дня

Анна Катрук (35), психолог:

— Я б зробила антистрес-центр, де дорослі можуть відчути себе дітьми: їздити з гірки, купатися в кульковому басейні, гойдатися на ліанах. А для дітей у цей час можна організувати автошколу з дорогою, машинками, світлофорами.

Світлана Дубина (56), правозахисниця:

— На місці колишнього кінотеатру «Росія» можна було б побудувати сучасний арт-простір чи залу для проведення конференцій. Це моя мрія. Я сама стикнулася з тим, що провести у Вінниці захід на 150-200 осіб є справжньою проблемою.

Ігор Шевченко (42), патентний повірений України:

—У Вінниці катастрофічно не вистачає великого експоцентру для проведення міжнародних виставок. Якщо немає зацікавленості відновити кінотеатр, запропонував би проект Експоцентру. Вінницька ТПП навіть готова була його будувати свого часу

Олександр Білошкурський (41), адвокат:

— Одразу не скажу, на які потреби віддав би це приміщення. Але перейменував би однозначно. А взагалі цей кінотеатр потребує значних капіталовкладень, аби перетворитися на щось, варте уваги. Гроші ж сьогодні і без того є куди витратити.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Нагорняк Ярослав

    Я уже больше 10 лет мечтаю что б там сделали ЗАКС, отремонтировали ступеньки, статуи с ангелами на газонах и крутой банкетный зал с тыльной стороны. Ну и парковку для свадебных авто ). А то возле нынешнего закса на выходных никак ...
  • Alexa Roylyan

    Сделать этот кинотеатр "языковым". Т.е. транслировать фильмы на языках оригинала. По дням распределить - украинский, английский, французский, испанский и т.д. Сделать шикарный кино-концертный зал, назвать его "Вінниця" или "Поділля", ступеньки к нему, красной дорожкой и проводить фестивали, концерты .... эх.....
  • Задунайский Торонтуй

    Вы уже много чего сделали.

    Усатий В'ячеслав reply Задунайский Торонтуй

    Тебе звиздеть в коментариях каждодневно, не мешки с цементом носить.

    Задунайский Торонтуй reply Усатий В'ячеслав

    Усатий полостый.
  • Анонім

    Доки нашим містом керує "братія", нічого путнього вони там не поставлять.

    Якщо чесно, я  проти того, щоб це була "споруда для культурного відпочинку", бо у нас театри, музеї і т.д. - це знаряддя пропаганди, а 80% квитків купуються бюджетниками, школярами та студентами. Директори їхніх установ отримують за це відсотки.

    Якби театр Садовського, краєзнавчий музей і яке-небудь кіно раптом розвалилися, я ь б не пожаліла. Що там жаліти? Хребет мамонта, опудало лисиці і жмуток радянських газет? А без вистав хелемські мудреці і смертельний трюк Ввнниця стане гіршою? Вінничани стануть більш аморальними? Для тих, хто не знає, у вінницькому театрі в репертуарі всього 12 чи 13 вистав.

    Тому закладів "бидлокультурки" не треба. Краще знести і зробити оглядову площадку з гарним озелененням.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up