«Бронза - наша!» - студенти-аграрії везуть додому ще одну нагороду з Вірменії

«Бронза - наша!» - студенти-аграрії везуть додому ще одну нагороду з Вірменії
ВНАУ: за два місяці - дві міжнародні нагороди . Який ще виш у Вінниці може похвалитися таким результатом?
  • Бронзову нагороду  міжнародного молодіжного конкурсіу«STARTUP-ПРОЕКТ» у Вірменії виборола команда  Вінницького національного аграрного університету (ВНАУ).
  • Такої  відзнаки удостоєна розробка автоматизованої установки «Рука-робот», яку можна використовувати у тепличному господарстві з можливістю віддаленого керування (GET ECO).
  • Як відбувалася «дуель» у боротьбі за призове місце?

 

-Четверо команд-фіналістів змагалися за цю відзнаку, - розповіла проректор  ВНАУ Інна Гончарук, яка представляла навчальний заклад на змаганні. – Журі визначилося з призером тільки після усних додаткових запитань. Горджуся нашими студентами, які відповідали упевнено, а головне – правильно і,зрештою, «бронза» наша.

Творче змагання  талановитої молоді відбувалося в рамках реалізації проекту «Вищі навчальні заклади для молодіжного підприємництва» за програмою Erasmus+  на базі Вірменського державного університету економіки.

Відео дня

«Майже 90 робіт з вишів країн колишнього Союзу було подано на конкурс, - каже Інна Гончарук,.– Рейтингове оцінювання здійснювали міжнародні експерти.

Вони відібрали від нашої держави для  участі у другому етапі16 команд. Три з них – з нашого університету. Одна з них повертається з нагородою».  

У Єревані учасники конкурсу презентували і захищали інноваційні ідеї  перед представницьким журі. У його складі відомі підприємці з ділових віл і бізнесу, науковці з країн Східного партнерства та ЄС.

Нагадаємо, у жовтні команда студентів і науковців ВНАУ стала одним з переможців Кубку світ університетських стартапів University Startup World Cup (у номінації  «Social Media Award»), що проходив у столиці Данії Копенгагені

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Yulia Mikhaliova

    Молодці! Так тримати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up