Біля Вежі діти обікрали контейнер благодійного збору одягу

Біля Вежі діти обікрали контейнер благодійного збору одягу

У Вінниці встановили контейнери куди містяни зносять зайвий одяг. На цьому тижні контейнер благодійного збору одягу, що біля Вежі, пограбували.

Сталося це 29 серпня близько 14 години

Обчистило контейнер двоє дітей. Їх бачили перехожі. Дехто навіть зробив фото.

— Це були дві дівчинки та хлопчик. Вони частенько жебракують. Цигани, чи, як їх прийнять толерантно називати – роми. Один хлопчик вже сидів у контейнері і викидав звідти речі. Дівчинка роздивлялася, що їй подобається. Це відкладала, решту у бік. Дітей почала фотографувати на мобільний. Я викликала поліцію. Діти втекли, коли почули про це. Але і правоохоронці б не приїхали. Бо у них, як мені дали зрозуміти, немає підстав затримувати маленьких злодюжок, - розповіла Вінниця.info свідок події Юлія.

Відео дня

Свідками події було чимало людей. Та це ніяк не заважало малим крадіям.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Оксана Пташинська

    Для того туди приносят речі шоб їх брали чому б цим дітян не вдітись і щ тут такого що вони цигани

    Olvol reply Оксана Пташинська

    Работать не пробовала?

    Олексій reply Оксана Пташинська

    Люди часто перуть речі, щоб туди кинути, а там вошей з них натрутиться... Погано кришку продумали, в любому випадку це неправильно, гнати треба.
  • Руслан Каричинский

    Шановна Маріє, пишіть уважно.  "Пограбували контейнер" - ???  це як ?

    Грабіж - це відкрите викрадання чужого майна ( з особи )  ст.186 ККУ

    В даному випадку можливо говорити про крадіжку ( ст.185 ККУ)  але яка це крадіжка, коли на контейнері написано "ОДЯГ ТА ВЗУТТЯ ТИМ, ХТО ЙОГО ПОТРЕБУЄ"     Напишіть краще як люди можуть отримати речі з цих контейнерів, щоб не лізли як мавпи.

    Можливо хтось заробляє на цьому секонді  ?  Якщо говорити про крадіжку

    Олексій reply Руслан Каричинский

    Так, юристе, у прямому та переносному розумінні це відкрите пограбування т.я. вміст добровільно пожертвуваний належить організаторам акції. А слогани юридичної сили тут не мають, просто говорять, куди далі, імовірно, буде розподілеле майно.
  • Андрийчук Алексей

    Що значить обікрали ? Це благодійний контейнер , туди люди добровільно приносять непотрібні їм речі ! Тому це не є крадіжка !!! А якщо вам не подобаются люди ромської нації то тримайте це при собі !!!  Тим паче це діти !!!

    Olvol reply Андрийчук Алексей

    Все, що туди поклали, - уже державне

    Olvol reply Андрийчук Алексей

    Ні, у великій кількості це крадіжка.
  • Dmitriy Karrimor

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up