Біля Книжки змінили «не форматну» зупинку. Нова буде чистішою

Біля Книжки змінили «не форматну» зупинку. Нова буде чистішою
  • На зупинці громадського транспорту по Хмельницькому шосе замінили пластикові сидіння на дерев’яні
  • Це була остання зупинка на вулиці з пластиковими сидіннями. Наступний етап — заміна сидінь на вулиці Келецькій.
  • За новими сидіннями легше доглядати очищаючи їх від пилу та бруду

Сьогодні в першій половині дня, 27 квітня, троє робітників зрізали пластикові сидіння на трамвайній зупинці в сторону центру міста біля «Книжки». Каркас зупинки перефарбували, а лавку змінили на дерев’яну.

Відео дня

— На Тарнагородського є схожа зупинка, стоїть близько біля дороги, — каже один  з робітників. — На дорозі калюжі, сидіння постійно забризкують водою і їх важко протирати. За дерев’яними сидіннями легше доглядати, можна одним махом все протерти.

— На Хмельницькому шосе у нас вже всі зупинки з дерев’яними сидіннями, — розповідає директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко. — Зупинку біля «Книжки» переобладнали, бо вона була останньою такою «не форматною» на цій вулиці.

За словами директора департаменту, наступним етапом буде заміна пластикових сидінь на зупинках по вулиці Келецькій. Зараз проходить тендер і поки не відомі точні дати початку ремонту.

— Ніхто нічого в нас не питає, ви перший. Можна приїхати в жилетах, зрізати зупинку на металобрухт і всі думатимуть, що так і заплановано, — каже один з робітників. — Якось працювали кілька днів біля міської ради, ніхто з перехожих не запитав що ми тут робимо.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anton Z.

    І як і більшісті читачів, цікаво дізнатись вартість робіт і матеріалів.

    Порошок reply Anton Z.

    хочешь такую лавку на набережной?
  • Anton Z.

    Молодці. От тільки чому нема плитки?

    Olvol reply Anton Z.

    На мою думку, якщо немає пилюки, калюж по кісточку і не гуркочуть візки, то асфальт ще цілком придатний для пішоходів.

    А от плитка при найменшому недогляді тріскається, крім того, в ожеледицю плитка сильно програє асфальту...

    Anton Z. reply Olvol

    Плитка тріскається більше асфальту?) На то вона і плитка, що вже має шви. І чим же вона програє при ожеледиці?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up