Біля «Книжки» збили велосипедиста. Кажуть, хлопець сам вискочив під машину

Біля «Книжки» збили велосипедиста. Кажуть, хлопець сам вискочив під машину
  • Неподалік від перехрестя Хмельницьке шосе-Блока збили велосипедиста.
  • Очевидці розказують, що хлопець переїжджав дорогу в тому місці, де немає переходу.
  • Велосипедист був не при тямі, його забрала «швидка».

Увечері, 4 липня, на Хмельницькому шосе сталася ДТП. Машина збила велосипедиста неподалік від перехрестя з вулицею Блока. У авто потріскане лобове скло, побитий капот.

Велосипедиста від удару кинуло на колії. Його велосипед був у кількох метрах від машини. Сам молодик, якому на вигляд не більше 18 років, лежав без тями на трамвайних коліях.

Відео дня

Коли його піднімали на ношах побачили, що в хлопця закривавлене обличчя та бура смуга на щоці. Його швидко перенесли всередину «швидкої», де надавали невідкладну допомогу.

Водій, який збив велосипедиста, залишився на місці. Чоловік багато палив, нервував та подекуди підходив до лікарів. Питав «що там?», вказуючи на велосипедиста. У відповідь водій «швидкої» знизав плечима. Після сів в машину і «карета швидкої» поїхала до клінічної лікарні на Київській.

Очевидці аварії розказали, що трапилося:

— Велосипедист їхав з того боку (вказувала на бібліотеку Бевза, що на Хм.шосе, 4), хотів переїхати дорогу, — сказала жінка.

Тобто, в цьому місці, де немає переходу?

— Так.

— Частина машин його пропустила, а зустрічний потік — ні. Фактично, він сам кинувся під колеса, — додав чоловік, що також бачив аварію.

Обставини аварії з’ясовують на місці поліцейські.

Нагадаємо, вчора, 3 липня, сталася аварія під Вінницею. І один з водіїв потребує допомоги. Подробиці в матеріалі: Постраждалий в аварії під Вінницею знаходиться у важкому стані. Йому потрібне переливання крові

Читайте також про минулі аварії на Хмельницькому шосе:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (82)
  • Vitalii Snitsar

    Шановні! А у Вас є гарантія, що ВАШІ діти не будуть порушувати правила ПДР? Ставтеся з розумінням до чужого горя. Хлопця вже немає... Подумайте, осмисліть, і донесіть своїм дітям інформацію...

    Человек reply Vitalii Snitsar

    Гарантии нет ни у кого. Но в первую очередь родители должны вдалбливатьв голову детям что нарушая правила ты и сам нарываешся и другим жизнь испортить можешь.

    Vercetti15 reply Человек

    вдалбливать это простите как?

    Ярослав reply Vercetti15

    Тобі видніше. Якщо твоя дитина реально засвоює сказане лише словами одразу, то слів і достатньо. Інакше, хочеш, бий ремнем, хочеш бий руками, хочеш бий ногами. Хочеш веди на свіже місце події, де реально хтось загинув. Головне, щоб в дитини не було і думки ступити на дорогу коли цього не можна робити. Або так, або будеш хоронити, вибір за тобою.
  • Andrey Pogoreliy

    Парень умер, очень жаль ((
    Мы приехали в Винницу из Киева, дети в ужасе, постоянно спрашивают "Чего это дядя/тётя/мальчик/девочка правила нарушают?"
    Ну нельзя по переходу не спешиваясь переезжать, и даже тут, в новости наголошують на том что "переезжал не по переходу" абсолютно не поясняя, что по переходу это тоже было бы нарушением...п.с. сами велосипедисты.
  • Руслан Дидоренко

    Хто дав право переїжджати проїжджу частину дороги на велосипеді... Просто дебілізм якийсь... Переїжджав дорогу за межами пішохідного переходу...  Та по пішохідному переході потрібно переходити, в не переїжджати...  І перетин дороги велосипедистом повинен бути такий: зліз з велосипеда, взяв його в руки, і пішов пішки на другу сторону дороги

    Татьяна Салюк reply Руслан Дидоренко

    А сколько людей гибнет на переходе? Так это тоже правильно вы ездите?Надо ехать нормально а не 220!!!!!!!!!!!

    Жора reply Руслан Дидоренко

    А может это был псих.  .больной  или слепой. Это не дает  право убивать!

    З.А.Глядач reply Жора

    Вот паетаму ти і живьош да сіх про.

    Виталий Авдеев reply Жора

    По ходу Жоре в палату интернет провели
  • Володимир

    Правила дорожнього руху повинні знати не тільки водії а й велосипедисти і пішоходи. Незнання законів не звільняє від відповідальності. А то потім звинувачують медиків , поліцію і т.д. Усім бажаю освідченості і бажаю всім здоров'я. Будьте взаємовічливі)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up