Без води та світла: адреси, де у Вінниці 3 лютого відключили послуги

Без води та світла: адреси, де у Вінниці 3 лютого відключили послуги
  • У Вінниці сьогодні працюють електрики, тепловики та працівники Водоканалу. Через роботи за рядом адрес відключили холодну воду, а також світло та опалення.

Як повідомляє вінницька міська рада, 3 лютого, у Вінниці зберігається стабільна ситуація завдяки ефективній роботі міської команди. Як розповіли у відділі оперативного реагування «Цілодобова варта», критична інфраструктура Вінниці продовжує працювати у звичному режимі. Громадський транспорт вийшов на маршрути у повному складі. Крім того, як зазначали, від ранку для очистки доріг у місті працюють 33 одиниці спецтранспорту.

Де немає води та опалення

Сьогодні бригади облводоканалу відновлюють водопостачання за адресами:

  • вул. Литвиненка, 48,
  • перехрестя вул. М. Малишенка – Є. Пікуса.

Як повідомили у міськтеплоенерго, без опалення тимчасово перебувають будинки за адресою вул. Академіка Янгеля, 65, 67.

Відео дня

Крім того, гаряче водопостачання тимчасово призупинили на:

  • вул. Політехнічна, 4, 5, 8;
  • вул. В. Порика, 33, 35, 37, 39, 43, 45, 47;
  • вул. М. Ващука, 3, 5-А, 5, 7, 17.

Причина призупинення послуги – ремонтні роботи

До слова, російські загарбники продовжують ракетні атаки на об'єкти критичної інфраструктури України. Через це чимало українців залишились без світла та води. Як підготувати запас води та що варто знати, читайте в матеріалі: Нема води: важливі поради, як підготувати запас води для надзвичайних ситуацій

Опитування

У вас є гаряча вода?

Де немає світла

«Вінницькі міські електромережі» повідомляють про можливі тимчасові відключення світла на вулицях:

  • вул. Магістратська, 78;
  • вул. І. Богуна, 1-3;
  • пров. Цегельний;
  • вул. Д. Майбороди, 37;
  • вул. Л. Ратушної, 23.

Вінницяобленерго  попереджають про стабілізаційні відключення світла. Опублікували графік погодинного знеструмлення у Вінницькій області на 3 лютого.

«Залишається актуальна можливість відхилень у часі на 20-30 хв. виконання графіку для проведення перемикань між чергами», — йдеться у повідомленні «Вінницяобленерго».

У «Вінницяобленерго» також повідомили про спеціальний розділ, в якому вінничани зможуть наперед дізнаватися про відключення. Розділ називається «Перелік аварійних відключень» (ТУТ). 

Інформацію щодо відключень із зазначеним часом початку та закінчення перерви електропостачання, а також назвами населених пунктів, вулиць, будинків і назв перерв (планова, аварійна, застосування графіків обмежень електроенергії) можна знайти на офіційному сайті «Вінницяобленерго» за посиланнями:

Дізнатися, в якій черзі ваш будинок, можна за цим посиланням.

Довідка:

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

У зв’язку з періодичними обстрілами критичної інфраструктури, нагадаємо, оселі звичайних громадян залишаються без світла, води та тепла. У таких випадках важливо підготуватись та сформувати запаси медикаментів, їжі, води та інших речей, поки ситуація не стабілізується.

 

Читайте також:

Як під час користування генератором уникнути отруєння чадним газом: поради МОЗ

Вінничан закликають зарядити телефони: що робити, якщо зникне сигнал мобільного оператора

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up