Автобус «МАУ» возить пасажирів між Вінницею та Борисполем

Автобус «МАУ» возить пасажирів між Вінницею та Борисполем
  • З 1 липня «Міжнародні авіалінії України» запустили комбіновані перевезення «автобус+авіа» на заміну закритому рейсу «Вінниця-Бориспіль-Вінниця».
  • Першим рейсом з Вінниці скористалися 10 пасажирів, а назад — приїхали три людини.
  • Квиток на автобус від «МАУ» входить у вартість авіаквитка. Тривалість перевезення автобусом Neoplan — 4 години.

На заміну закритому стикувальному авіарейсу «Вінниця-Бориспіль-Вінниця» Міжнародні авіалінії України запустили свій перший автобусний маршрут. Машини надало підприємство «АТАСС-Бориспіль».

У прес-службі «МАУ» розказують, що щоденні рейси між Вінницею та Києвом виконуватимуться на автобусах Neoplan. Відправлення з Києва ‒ від термінала D Міжнародного аеропорту «Бориспіль», з Вінниці ‒ з привокзальної площі «Аеропорту Вінниця». Тривалість поїздки — 4 години.

Як повідомляє ЦТС, першим рейсом з Вінниці поїхали 10 пасажирів, а назад до нашого міста приїхали 3 людини.

Відео дня

Розклад автобусних рейсів:

«Зареєструватися на комбіновані рейси можна на сайті авіакомпанії та з мобільних пристроїв. Також діє автоматична реєстрація. Норми багажу і ручної поклажі МАУ поширюються на комбіновані рейси. 

При цьому реєструвати багаж на автобусну частину маршруту не потрібно. До перевезення автобусами не приймаються тварини, великогабаритне спортивне спорядження, нескладні інвалідні крісла та зброя», — повідомляють на сайті перевізника.

Нагадаємо, раніше ми порівнювали автобусний рейс від «МАУ» з відомими альтернативами: Skybus, рейкобус та приміська електричка. Про їх плюси та мінуси за посиланням.

Читайте також:

Фото: twitter.com/avianewscom, flyuia.com

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Сепар Торонтуй

    А треску было... Кстати, как там у нас ремонт Гавришовки за 2 лярда продвигается?
  • Кіра

    Скажіть будь ласка на якому сайті можна замовити квиток?
    Тривалість перевезення 05 год. 25 хв в дорозі до 09 год. 20 хв в дорозі і більше ... звідки взято 4 години?
  • Nazar Paramonov

    Це зараз прикол? Далі замість літаків в Європу МАУ будуть пересаджувати в Борисполі на Мерседеси Спрінтери? І така жіночка в формі Мау зазиватиме всіх «кому самальотік до Варшави? Варшава-Краків-Дрезден, 18 мєст, білий спрінтер, 5 гейт, підходьте».
  • Volodymyr Maydyk

    А чому б ні, купуєш квиток на літак і їдеш на комфортному автобусі, якщо у вікно не дивитись різниці з літаком не відчуєш, дорога до Києва рівненька)
    Он пасажири зі столиці до Одеси вже злітали з комфортом, мабудь біля Умані на ямах роздуплились що шатл не справжній)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up