Авіашоу, постріли та футбол: як на міський стадіон висадився десант

Авіашоу, постріли та футбол: як на міський стадіон висадився десант
  • На Центральному міському стадіоні другий день свята «Кубок Героїв Спецназу» розпочався з авіашоу, участь у якому взяли Сили спеціальних операцій ЗС України.

Сьогодні, 27 липня, турнір відкрився авіашоу, де військові десантувалися з літака та гелікоптера, стріляли й показували свої вміння. Цьогоріч у турнірі взяли участь військові НАТО.

Шоу складалося з двох частин. Спочатку з літака десантувалися військові, які приземлилися на стадіон за допомогою парашутів. Останнім приземлився на поле десантник із національним прапором.

Далі з гелікоптера Мі-8, який завис у повітрі над стадіоном, скинули спеціальні троси, які допомогли бійцям опинитися на землі. Кілька пострілів, захоплення імпровізованої «цілі», і військові поїхали з місця в машині.

Відео дня

Далі стартувала виставка зброї. Найбільше підходили до неї діти, а батьки їх фотографували з гвинтівками та пістолетами. Після виставки увага глядачів була прикута до футбольного матчу між командами військових.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Александр Павлович

    Поддерживаю вышенаписанное. Уже не первый раз читаю о интересных событиях/мероприятиях и т.д. на которых с удовольствием поприсутствовать бы в УЖЕ ПРОШЕДШЕМ ВРЕМЕНИ. Почему лента Фейсбука завалена каким то откровенным хламом и тем что уже прошло? Почему не написать заблаговременно?
  • Наталья Складанюк

    А почему не проанонсировали это мероприятие? Очень жаль что узнаем постфактум.
  • Татьяна Семененко

    Сьогодні 17 років трагедіі що сталася у Львові , коли розбився літак і впав на глядачів , я вважаю такі заходи не потрібні
  • Ольга Филонова

    Якби було заздалегідь нормально анонсовано про таку подію, я впевнена, що вінниччан на стадіоні було б більше.

    Наталия Масилюк reply Ольга Филонова

    Ольга Филонова Правду кажете. Людей було дуже мало. Але ми попали на це дійство.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up