Аби зменшити кількість ДТП, патрульні розпочали проводити профілактичні заходи

Аби зменшити кількість ДТП, патрульні розпочали проводити профілактичні заходи
  • Патрульні проводять превентивні заходи для водіїв щодо дотримання ПДР.
  • Кермувальникам роздають інформаційні буклети та проводять бесіди.

Порушення швидкості, недотримання дистанції, керування напідпитку, порушення правил маневрування — ці та інші причини ДТП забирають життя та здоров'я наших громадян. Про це інформує Патрульна поліція Вінницької області.

— Для того, щоб нагадати про безпеку на дорозі, інспектори відділу зв'язків з громадськістю провели сьогодні профілактичну акцію для водіїв. Кермувальникам роздавали інформаційні буклети з найпоширенішими причинами ДТП, — зазначають у повідомленні. — Патрульні звертали увагу водіїв на те, щоб вони були уважнішими в темну пору доби, особливо під час проїзду пішохідних переходів. Також наголошували на зміні літніх шин на зимові. 

Такі профілактичні заходи патрульні будуть проводити й надалі.

Відео дня

Патрульні, нагадаємо, розповіли, які ДТП траплялись у нашому регіоні протягом останніх 10 місяців. відзначимо, що аварій цьогоріч було менше ніж торік.

Також Служба автомобільних доріг у Вінницькій області закликає водіїв подбати про безпеку на дорозі та нагадує про необхідність замін літніх шин на зимові. Не варто чекати, коли випаде сніг, а скористатися рекомендацією виробників та «перевзути» авто, щойно середньодобова температура сягне +7 градусів.

 

Читайте також:

На перетині Юності-Келецька автівка збила хлопця на самокаті

Потерпілих могло бути більше. На Келецькій не розминулися дві машини (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Next

    Патрульна поліція для запобігання ДТП має проводити систематично рейди по виявленню не сезонної резини, порушення проїзду при наявних світлофорах, наявність страховки, дитячих крісел. Цього нічого не робиться, тому і збивають патрульних на перехрестях.

keyboard_arrow_up