«30+1 ідея для містa»: канатна дорога через річку Південний Буг

«30+1 ідея для містa»: канатна дорога через річку Південний Буг

У мережі опублікували ще одну ідею просторового розвитку Вінниці. Цього разу пропонують запустити канатну дорогу через річку Південний Буг.

Aгенція просторового розвитку Вінниці у фейсбук публікує ініціaтиви, які можна було б вправадити у місті.

Цього разу у «30+1 ідея для містa» запропонували зробити канатну дорогу через Південний Буг: від вулиці Скалецього до житлового району «Нагірний».

— Більшістю містян ріка сприймається як перешкода. Розмови про 4-й міст тривають десятиліттями. Ідея фунікулеру з «ющенка» на старе місто вирішує величезну кількість викликів, зокрема створює неординарний інтерактивний об’єкт тяжіння, — йдеться у описі проекту.  

Відео дня

Автором такої ініціативи є Надія Богатиренко.

Нагадаємо, раніше ми уже повідомляли про запроповані ідеї. Що уже пропонують зробити у Вінниці дізнавайтеся у матеріалі - Як змінити Вінницю. У Фейсбуку архітектори викладають ідеї

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Alexander Senkevich

    Олексій reply Alexander Senkevich

    Тут теж є всі шанси, що проект може бути прибутковим.
  • Kazimir

    Хотелка, причем бесполезная. Мост - необходимость. Идеи нужны для реализации. Например, убедить олигарха инвестировать не в фонтан, а в инфрастуктуру (мосты, многоуровневые развязки, наконец просто в дороги). Заставить городские власти аккумулировать средства, искать инвесторов. А не распыляться на пластмассовых болванчиков, вай-фаи в трамваях и, да простите меня жители пр. Космонавтов, те же фонтаны. Наличие тех же общественных туалетов, хотя бы один на квартал неоходимее, чем светофоры через каждые 5м на каждом переходе, которые, в свою очередь, нужно делать на разных уровнях с проезжей частью. Дорого? Да, но в этом направлении нужно напрягать мозги. От этого не убежишь, одна ул. Кориатовичей (Соборная не в счет) уже не справляется с транспортным потоком, и дальше будет только хуже. А впечатление создается, что жизнь будет продолжаться только на Вишенке. И да, сколько уже вбабахали в Киевский мост, ремонт которого собирались закончить осенью?

    Вадим Данилов reply Kazimir

    Да я полностью с тобой согласен! Киевский мост кто ещё цветочки с стоимостью ремонта около 60 млн. грн, они планируют ввести електроные  билеты в транспорте за 300 млн.(((А реальные проблемы они как  будто не видят...Уже всём как кость в горле стоит этот Привокзальный  рынок, никупить ни подъехать, проехать нельзя, неужели нельзя его куда-то перенести в более просторное место?
  • Олексій

    Судячи по жирній стежці на ту сторону протоптаній по щороку по льоду, користуватись популярністю буде.
  • demiyan 007

    в садиках уже родители должны доплачивать за питание своих детей, а раньше половину сумы компенсировал гор.бюджет, а теперь денег нет!!! А вы про фуикулер тындите
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up