ЗНО завершилось. 44 вінничанина склали ЗНО з математики на 200 балів

ЗНО завершилось. 44 вінничанина склали ЗНО з математики на 200 балів
У Вінницькій області 53 роботи ЗНО оцінили на 200 балів. Барчанин Владислав Кушнір, який закінчив школу №4 міста Бара, склав ЗНО на 200 балів з двох предметів – математики та географії. У вінницькому технічному ліцеї 8 випускників отримали 200 балів за виконання сертифікаційних робіт.

За інформацією Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Вінницька область має наступні показники кількості учасників ЗНО, які отримали найвищі бали:

 

Варто зазначити, що серед показників у Вінницької, Житомирської та Хмельницької області, Вінниччина отримали найбільшу кількість 200-бальних сертифікатів.

Відео дня

Сім випускників вінницької фізико-математичної гімназії №17 та два випускники вінницької школи-ліцею №7 теж склали один із предметів у ЗНО з найвищими балами.

По одному випускнику, які отримали по 200 балів з одного предмету у ЗНО в 2015 року, мають вінницькі школи № 1, 2, 3, 5, 10, 29 та 35.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Це дуже чудово що в нас у Вінниці є такі чудові та розумні діти! Тепер доля у ваших руках! Обирайте вуз який буде вас підтримувати та надавати дійсно ті знання які ви зможете використати надалі для досягнення своє цілі у житті. Так згодна з попередніми коментарями. Аграрний вуз чудовий та має хорошу навчальну базу!
  • Тополя Іван

    вітаю таких розумних дітей, котрі відповідально віднеслися до навчання і одночасно прославили себе і свій регіон. Також рекомендую Вінницький НАУ, там студенти зможуть продовжити удосконалювати свої знання та навики, які їм стануть у пригоді в майбутньому. Побільше б таких розумних випускників нашій країні.
  • Костенко Кира

    Приємно бачити такі чудові результати! Можна пишатися своїми земляками. Тепер їх майбутнє залежатиме від того, на скільки правильно вони оберуть для себе навчальний заклад. І серед закладів Вінниччини я рекомендувала б ВНАУ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:53 Рік братерства Вінниці з Карлсруе. Чим допомагає нам це місто і чим воно схоже з нашим? play_circle_filled photo_camera 17:05 Економія, комфорт, зв'язок: на Григоренка капітально ремонтують ліфт 16:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 16:06 Що ви знаєте про вишиванки? Тест до свята від «20хвилин» Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 15:31 У Вінниці розробили «Дорожню карту Захисника» для допомоги ветеранам 14:19 Сьогодні — День вишиванки. Народний репортаж із соцмереж вінничан до свята play_circle_filled photo_camera 14:00 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 13:21 «Взірець безмежної любові»: презентували книгу про Героя України Дмитра Майбороду 12:33 Він загинув, рятуючи побратимів: спогади героя з Вінниччини Віталія Шевчука 12:07 На Вінниччині за добу сталося дві пожежі: вогонь знищив будинок та гараж з майном 11:01 Вінницький хірург у прифронтовому госпіталі врятував життя воїна з тяжким пораненням photo_camera 11:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів (партнерський проєкт) 10:11 «Хлопці, якщо це станеться, поховайте мене біля Миколи». Донечка просить присвоїти татові Героя України 09:51 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес 09:05 У Вінниці роздавали продуктові набори багатодітним сім'ям 09:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:21 Сьогодні вітаємо Аркадія та Федора. Історія, заборони та прикмети 16 травня 06:01 Погодинні відключення світла на Вінниччині: оприлюднили список черг на знеструмлення 21:15 Їде МУР! Чим 20 травня здивує Вінницю реп-мюзикл «Ти [Романтика]» про Розстріляне відродження? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up