Які мови у Вінниці можна вивчити безкоштовно. Зібрали контакти клубів та курсів

Які мови у Вінниці можна вивчити безкоштовно. Зібрали контакти клубів та курсів
  • Хочете вивчити іноземну мову, але бракує грошей? Ми зібрали у добірку місця, де у Вінниці можна вивчити мови безкоштовно. 

Вінничани можуть безкоштовно вивчити англійську, арабську, польську, іспанську та німецьку, переглядаючи фільми та граючи в ігри. Вчити іноземні мови будуть носії цієї мови. 

Розмовні клуби з носіями мови

Хлопці з Польщі та Іспанії влаштують у Вінниці безкоштовні розмовні клуби. Тих, хто хоче долучитися, запрошують «на каву» в одну з вінницьких кав’ярень.

— Розмовні клуби з польської та іспанської мов відбудуться в креативному просторі «Level 80», та будуть для вінничан абсолютно безкоштовними, — розповідають організатори. — Лідерами стануть носії мови з Польщі та Іспанії — Влодімірєжом та Алехандро, які приїхали до Вінниці на дев’ять місяців у межах ініціативи «Європейський Корпус Солідарності». Просимо приходити на заняття маючи базові знання мови, або принаймні володіти англійською. 

Відео дня

Реєстрація обов’язкова за номерами: 098 532 97 95 (Катерина) та 0432 67 31 69. Набір у групи триває з 10 по 28 лютого. Заняття розпочнуться з 4 березня, вони відбуватимуться на вулиці Магістратська, 80.

«Вікно в Америку»

Кожного тижня в бібліотеці ім. Тімірязева проходять курси, на яких волонтери навчають всіх охочих своєї мови. Заняття проходять у форматі живого спілкування. Центр залучає волонтерів з різних країн світу — США, Польщі та Німеччини. 

— У нас діє багато клубів спілкування, залежно від рівня володіння іноземною мовою, — розповідає координатор проекту Галина. — Викладають у нас носії мови, є постійний викладач американець Метт, який дуже креативний та в інтерактивній формі проводить заняття. Є окремі заняття для початківців, є й курси ділової іноземної мови. 

Обов’язкова умова відвідування — наявність читацького квитка бібліотеки імені Тімірязєва. Записатися на відвідування клубу можна за номером: (0432) 56-27-44.

Отож, щопонеділка о 17.30 діє ігровий клуб вивчення англійської. У суботу через тиждень о 13.00 — навчають ділової іноземної, на цих заняттях вчать писати резюме, листи та інші документи. У неділю о 15.00 діє клуб спілкування для початківців, а у четвер в 17.30 викладають для тих, хто вже частково володіє мовою. 

Зараз у відділі іноземних мов можна вивчати: англійську, польську та німецьку. 

Арабська мова у мечеті

Уже понад 12 років у вінницькій мечеті безкоштовно викладають арабську мову — усі охочі можуть вивчити її безпосередньо з носієм. Навчання проводять студенти-іноземці, які розмовляють українською й можуть все пояснити. 

— У нас є програми на 4-5 місяців, — каже керівник Ісламського культурного центру Муса Салім. — Навчання проводяться раз у тиждень, заняття тривають близько години. Рівень володіння арабською мовою неважливий, наші студенти навчать будь-кого. Такі курси дають можливість людям не лише вивчити нашу мову, а й історію та культуру мусульманських країн — звичаї та особливості проживання.

Деталі за номером телефону: 0432 531 824. Інформацію також можна отримати безпосередньо у мечеті, яка знаходиться на вулиці Матроса Кішки, 63.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Oksana Repinska

    Дякую за інформацію!
  • Маринка Лиса

    Это очень круто когда хоть чуть-чуть можно получить языки.Ходила 3 года назад на польский в библиотеку.Мне очень помогло при поиске работы в Польше.

    Анастасия Петлеваная reply Маринка Лиса

    Маринка Лиса да,курсы польского мы будем помнить всегда 😁
  • Надія

    Автор статті трішки дезінформувала з Window on America ".  Ігровий клуб не є навчальним.  Бізнес-курс у форматі розмовного клубу з елементами навчального.  Захід  відбувається о 13:00 раз на дві суботи. Щочетверга о 17:30 проводиться розмовний клуб для відвідувачів середнього рівня (не початкового!).  Для початківців - у неділю о 15:00.
  • З.А.Глядач

    А що то за ім'я,Влодімірєж?

    Елена Илькова reply З.А.Глядач

    Звичайне польське ім'я.

    З.А.Глядач reply Елена Илькова

    То,може,Влодзімеж?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up