Центр розвитку «ORIGAMI» запрошує дітей та дорослих! (Новини компаній)

Центр розвитку «ORIGAMI» запрошує дітей та дорослих! (Новини компаній)

1 вересня розпочав свою роботу найбільший та надсучасний Центр розвитку у нашому місті – «ORIGAMI».

Дизайн приміщення Центру повністю відображає його назву – «ORIGAMI». Яскрава різнокольорова будівля стала прикрасою нашого міста.

Центр розвитку «Origami» налічує: більше 20 навчальних приміщень, 4 балетних та 3 спортивних зали, актову залу, конференц-зал, кафе та просторий хол із залою очікування для дорослих та дітей.

Це унікальний Центр нового типу, який об’єднує в своїх стінах дітей та дорослих від 1-го до 99-ти років. Розвиваючі програми Центру створені спеціально для того, щоб розкрити таланти, розвинути мислення, інтелект, комунікабельність, творчість та фізичну підготовку. В ORIGAMI уже запрацювало більше 100 груп за напрямками: дошкілля, розвиток інтелекту, іноземні мови, спорт, хореографія, мистецтво.

Які гуртки ви можете обрати для вашої дитини?

У Центрі працюють комплексні заняття за унікальною авторською методикою для дітей від 1 до 6 років, які включають такі предмети: монтессорі, арт-терапія, англійська мова, художня праця, мнемотехніка (ейдетика), музикування, дошколярик та психологія. Групи формуються та предмети у них відповідно до вікових категорій. За кожною групою закріплений куратор групи, що дає змогу забезпечити ефективну комунікацію між батьками та викладачами Центру.

В ORIGAMI є можливість відвідати індивідуальні консультації з психологом та логопедом.

Також, у Центрі працює міні-садочок для дітей від 2,5 років. На діток чекає насичена та цікава програма, що дозволяє гармонійно розвивати всі вміння, навички та здібності юного обдарування та смачний обід.

Якщо батькам немає з ким та де залишити дитину після школи, тоді запрошуємо до нас. Група продовженого дня для дітей 1-4 класу. У нас дітки не лише роблять домашнє завдання, а ще для них сформована інтерактивна програма для всебічного розвитку особистості.

В ORIGAMI є більше 10 секцій спортивного та хореографічного напрямку, а саме: хіп-хоп, сучасна та класична хореографія, східні танці, зумба, айкідо, бальні танці, контемп, тхеквондо, кудо, художня гімнастика, повітряна гімнастика та інші… Всі перераховані вище гуртки працюють для діток від 3-4 років і до 16 років.

На базі Центру також працює Школа образотворчого мистецтва «DaVinci».

 Чому ви зможете навчитися в школі?

  • грамотним, послідовним крокам, які ведуть до бажаних результатів.І що важливо, це буде ваш світ, не змальований з чужих картинок і фоток, а створений з натури або по уяві, від пошуку ідеї до її реалізації;
  • отримаєте знання з основ академічного рисунку, який є базовою дисципліною для всіх образотворчих мистецтв;
  • позбудетеся від страху малювання фарбами і будете отримувати величезне задоволення від процесу і результату;
  • опануєте технічні прийоми і правили роботи з фарбами, пензлями, папером, палітрою і безліччю інших підручних засобів.

Якщо ви любите співати і хочете вдосконалити свої вміння, не вмієте співати, але хочете навчитися – в обох випадках Вам допоможе наша Студія вокалу «Меломан», адже це місце, де любителі стають професіоналами! Наша студія працює і з дітьми, і з дорослими.

У Центрі працюють авторські програми для підлітків. Театральна школа для підлітків Хогвартс, куратором якої є Юлія Свєтлова – режисер, сценарист та актриса сучасного театру КолоСвітла, психолог, хореограф, танцювально-руховий терапевт, викладач, сертифікований плейбек-практик, поетеса. Протягом року учасники курсу зіграють декілька театральних перформансів, де зможуть показати собі та глядачам, чому вони навчилися. Окрім того, вони будуть брати безпосередню участь у створенні сценаріїв, написанні текстів та вигадуванні пластичних сцен для виступу.

Дослідниця Подільської кухні, гастроблогер, куратор проекту «13 шефів» Олена Павлова започаткувала в Центрі Кулінарну школу «Готуй як шеф-повар» для дітей та підлітків, де дітки мають змогу навчитись готувати, естетично оформляти страви, складати меню, знайомляться з кухнями різних країн світу та дізнаються про багато секретів подільської кухні.

Центр «ORIGAMI» також запрошує разом з нами вивчати англійську мову. Заняття для діток від 5 років. У нас працює індивідуальна програма для кожної групи, використовуємо британські навчальні матеріали та застосовуємо сучасні методики викладання.

Інтелект, пам'ять і уява – це якості, які необхідні людині впродовж усього життя.

Центр пропонує унікальні програми для гармонійного розвитку розумових та творчих здібності ,що дозволить у повному обсязі розкрити потенціал Вашої дитини. Ми пропонуємо такі гуртки по даному напрямку: абакус ( за методикою Ментальна арифметика), фінансова грамотність, робототехніка та мнемотехніка (ейдетика).

А для юний любителів сучасних технологій, ми пропонуємо долучитись до ІТ школи в які представлені такі курси:

  • Базова комп'ютерна грамотність/ Візуальне програмування Scratch;
  • Основи WEB-розробки;
  • Основи програмування на Python для дітей;
  • Базова мультимедійна освіта, основи редактування відео та YouTube.

Центр «ORIGAMI»  піклується не лише про дітей, але й про їх батьків. Ми з радістю запрошуємо батьків на заняття для дорослих, саме в той час, коли ваші діти відвідують гуртки. Адже так важливо знаходити час для свого дозвілля та розвитку. Ми прагнемо створити сприятливу атмосферу і забезпечити заняття для всієї родини. Тому чекаємо Вас на заняттях: степу, фітнесу, пілатесу, контемпу, бачаті, танцювально-рухова терапія, плейбек-театр та інші.

У нас не лише цікаво, але й смачно! В Центрі на першому поверсі розміщене кафе, яке має повноцінне меню для дітей та дорослих. Вся випічка власного виробництва, адже у нас є власна професійна пекарня в якій є можливість зробити індивідуальне замовлення.

ORIGAMI  також надає можливість орендувати залу для проведення майстер-класів, концертів та навчальних заходів.

Запрошуємо вінничан та гостей в новітній центр розвитку «Origami».

Адміністрація Центру зажди готова до співпраці! 

Розвиваймося разом!

Наші контакти:
вул. Констатиновича, 35
093 157 77 57
068 418 67 57
[email protected]
origami.vn.ua
divosvit.vn.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up