Тест з історії України НМТ-2023: Міносвіти виклали тренажер для здачі

Тест з історії України НМТ-2023: Міносвіти виклали тренажер для здачі
  • Інтерфейс запропонованих тестів відрізняється від того, який буде у реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту. Щоб спробувати скласти тест з історії України, гортайте нижче.

На сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти в рубриці "Підготовка до тестів" розмістили тренажер з історії України, пише Міністерство освіти і науки України.

Інтерфейс запропонованого тестувальника за структурою, типами завдань, тривалістю виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту.

Тест містить 30 завдань, на виконання яких буде надано 60 хвилин. Зміст завдань відповідає програмі ЗНО з історії України. Такий тестувальник допоможе запам’ятати дати історичних подій, попрацювати онлайн із зображеннями українських історичних пам’яток та тестовими завданнями, що містять зображення історичних персоналій.

Відео дня

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і під час реального тестування буде можливість вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді. Після завершення роботи будуть доступні результати тестування з цього предмета, йдеться у повідомленні.

НМТ-2023 – у МОН оприлюднили демонстраційний тест з історії України - фото 521115

Пройти демонстраційний тест з історії України можна за цим посиланням.

Також для тих учасників, у яких повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером чи гаджетом, демонстраційний варіант тесту можна завантажити файлом. Демонстраційні тести з математики також вже доступні майбутнім вступникам.

 

Читайте також:

Навчання під час війни: 39 вінницьких шкіл вже працюють за змішаною формою

«Вчителям від Google»: до Вінниці приїхав міністр Шкарлет та передав школам хромбуки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up