Стань профі в рекламі на Facebook. Навчання триватиме кілька годин

Стань профі в рекламі на Facebook. Навчання триватиме кілька годин

Реклама у Фейсбук — найбільш ефективний і найшвидший спосіб просування бізнесу. Доведено сотнями тисяч підприємців. Єдиною проблемою є складність самої соціальної мережі і просто безкінечна кількість аспектів і тонкощів, які потрібно враховувати. Це ціла наука, але головним її азам ми навчимо вас лише за кілька годин.

Записуйтесь на семінар, який пройде 19 липня в галереї “Інтер ШИК”. Програма цього навчального курсу настільки продумана і збалансована, що замінить собою десятки годин перегляду навчальних відео про рекламу в соцмережах і кілька прочитаних книг по цій же темі.

А ще уся інформація на нашому семінарі буде максимально актуальною, адже алгоритми Фейсбуку постійно змініюється і те, що працювало ще три місяця назад, сьогодні може вже не працювати.

Вестиме заняття Ірина Олійник, провідний спеціаліст ContextSisters Agency. Їй довірили своє просування в соцмережах більш ніж 60 бізнесів.

Семінар складатиметься з двох частин. Перша — теоретична (але з величезною кількістю практичних прикладів на основі досвіду реальних вінницьких компаній).  Ви дізнаєтесь про стратегії ефективного просування, нові алгоритми видачі Фейсбук, секрети економії бюджету та способи визначення своєї цільової аудиторії, SMM стратегію і лідогенерацію та багато іншого.

Загалом ви отримаєте вичерпну відповідь на питання: як продавати у Фейсбук.

Друга частина — практичний урок. Сюди треба приходити зі своїм ноутбуком. Кількість місць обмежена, лише 30. Уже майже всі розібрали, але ще можна встигнути.

На воркшопі Ірина Олійник навчить кожного, як працювати з рекламним кабінетом Фейсбук, як прив’язати картку для онлайн-платежів, навчить головному по работі у Facebook  Ads Manager і Business Manager.

Прямо тут же кожен учасник практичного уроку зможе налаштувати і запустити рекламну компанію для свого бізнесу. Ви зрозумієте усі тонкощі таргетингу, налаштування рекламного кабінету і як ними користуватися.

Про всяк випадок вам розкажуть, що робити, якщо рекламний кабінет заблокували. І взагалі буде дуже багато корисних порад і лайфхаків.

Реєструйтесь на семінар прямо зараз — https://hub.riamedia.com.ua.

Усі подробиці стосовно умов і оплати - за цим же посиланням.

Тел: 063 799 99 74, 0432 555 111

У вас є змога за один день опанувати рекламний кабінет Фейсбук і значно збільшити обсяг своїх продажів уже наступного дня!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 18:58 смс для Анечки 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up