Секрети успіху жінок у бізнесі (Новини компаній)

Секрети успіху жінок у бізнесі (Новини компаній)

Яка ж вона – сучасна жінка у чоловічому світі бізнесу? Чого вона прагне та що її мотивує? Які є сучасні програми та можливості для розвитку жіночого підприємництва?

Про це дискутуватимуть учасниці жіночого бізнес-форуму «VinLadyFest», що пройде 20-21 квітня у м.Вінниці. Захід організовується Центром підтримки бізнесу м.Вінниці, основаним на базі Вінницького Клубу ділових людей, за підтримки Європейського банку рекострукції та розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business.

Сьогодні саме жінки стають дедалі більшою суттєвою економічною силою, тому що зарекомендували себе як висококласні професіонали, зокрема, в управлінській сфері та бізнесі, формуючи власну справу, впевнено створюючи підприємства, бізнесові структури різного рівня. В той же час сфера приватного бізнесу в Україні була і залишається переважно чоловічою, оскільки існує багато чинників економічного, соціального, культурного і навіть психологічного характеру, які стримують активне входження жінок в бізнес.

Керівник Центру підтримки бізнесу м.Вінниці, президент Вінницького клубу ділових людей Надія Лисецька зазначила:

«У непросте сьогодення для жінок в бізнесі відкриваються нові перспективи і можливості, саме тому одним з головних завдань форуму є навчити як ці можливості використовувати на повну силу. Серед тренінгів форуму: «Маркетинг для бізнесу та брендинг самої себе», «Жінка у переговорах: секрети сили», «Бізнес-презентація, перед якою не встоїть ніхто», «Життєві виклики жінки-лідера і як їх звернути на користь компанії?». Для справжніх бізнес-леді спеціальний гість Рост Дікой, тренер по стилю і шопінгу, проведе воркшоп «Бізнес-гардероб за 60 хвилин».

Надія Лисецька, керівник Центру підтримки бізнесу м.Вінниці, президент Вінницького клубу ділових людей

Реєстрація на форум триває до 12 квітня на сайті www.vinladyfest.com. Участь в форумі є безкоштовною для відібраних 150 учасниць, які заповнять аплікаційну форму та отримають підтвердження від організаторів.

Детальна інформація про Центр підтримки бізнесу м.Вінниці та плани на 2018 рік на сайті www.kdl.vn.ua та за тел. 097 505 80 50.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up