Ще два дні добиратимуть офіцерів Служби освітньої безпеки: які вимоги до кандидатів

Ще два дні добиратимуть офіцерів Служби освітньої безпеки: які вимоги до кандидатів
  • В Україні набирають офіцерів Служби освітньої безпеки. Уже майже 1240 кандидатів подали анкети. До 30 червня триває набір.

«Конкурсний відбір на посади офіцерів Служби освітньої безпеки триває. Подати анкету можна на сайті Національної поліції України. Заявки приймаються до 30 червня 2024 року», — йдеться у повідомленні пресслужби Нацполіції.

Як зазначається, наразі уже майже 1240 кандидатів подали анкети на вакансії офіцерів Служби освітньої безпеки. Перш ніж заступити на службу в навчальних закладах, вони пройдуть спеціальний відбір та курс фахової підготовки.

Вимоги до кандидатів:

Відео дня
  • громадянство України;
  • вища освіта;
  • вільне володіння українською мовою, що засвідчується державним сертифікатом про рівень володіння державною мовою, виданий Національною комісією зі стандартів державної мови;
  • знання Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції», Кодексу України про адміністративні правопорушення».

Офіцери СОБ забезпечуватимуть правопорядок у закладах середньої освіти, а також виконуватимуть наставницьку і просвітницьку функції.

У Вінниці взимку, нагадаємо, 144-х поліцейських, які прибули з прифронтових територій, пройшли навчання. Протягом двох тижнів офіцери, які вже мають поліцейські навички, знайомилися з глибоким розуміння психології та навичками спілкування з дітьми. Вони готувалися до чергувань у школах в регіонах, що знаходяться найближче до зони бойових дій або прикордонних з росією та білоруссю. 

До повноважень поліцейських входитиме пропускний режим (в багатьох школах встановлюватимуть спецрамки та металошукачі), комунікація з екстреними службами, виклик поліції та особисте реагування на правопорушення, їхнє припинення, затримання правопорушників.

 

Читайте також:

Поліція, медики та надзвичайники: у Піщанській громаді сталася смертельна аварія

На «зебрі» у Гайсинському районі легковик збив на смерть пенсіонерку

На Григоренка вінничани «здали» поліції п'янючого водія

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Людмила Именовская

    Дурні не йдіть підметуть на війгу.Лстанктьмя хтл грощв заплатить своєму комбату🤣
  • Олег Адамович

    ЧОРТИ 🖕.
  • Галина Сорока

    Країна поліцаїв,не поліцейських,ні. Поліцаї для армії,освіти,для вулиці,для дрищенків,продовжить самі ,для кого ще. Воювати не має кому, зате на кожному кроці ,чорна форма.
  • Alexander Winslow

    Мало ще цих вафльорів?

keyboard_arrow_up