«Повертаюся до навчання»: вінничан запрошують на урок з Кароль, Клопотенком та іншими

«Повертаюся до навчання»: вінничан запрошують на урок з Кароль, Клопотенком та іншими
  • У День знань вінничан запрошують на всеукраїнський урок «Повертаюся до навчання» з Тіною Кароль, Євгеном Клопотенком та іншими.

Як повідомляє Міністерство освіти, у четвер, 1 вересня, у прямому ефірі інформаційного телемарафону відбудеться Всеукраїнський урок «Повертаюся до навчання» за участю Міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, Тіни Кароль, Євгена Клопотенка, Тараса Тополі та Олександра Педана.

Метою ініціативи є мотивування учнів повернутися до навчання. Варто зазначити, що українська система освіти модернізується та стає більш привабливою та комфортною для молоді.

Урок розпочнеться о 9.00.

Відео дня

Організаторами є Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти, Асоціація інноваційної та цифрової освіти в партнерстві з Гете-Інститутом Федеративної Республіки Німеччини.

Новий навчальний рік в офлайн, нагадаємо, розпочнеться в трьох десятках вінницьких шкіл, для близько півтори тисячі дітей. Для їхньої безпеки у кожному з цих навчальних закладів мають облаштувати найпростіше укриття. Про те, як відбувається цей процес, а також, чим їх будуть укомплектовувати, ми поговорили з директоркою міського департаменту освіти Оксаною Яценко. 

 

Читайте також:

У школах запрацюють спеціалісти з безпеки. Які задачі на них покладаються?

Адаптація дітей до навчання: чому не всім першачкам легко дається школа?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up