Наведіть лад у вашому маркетингу. Курс генерального директора RIA

Наведіть лад у вашому маркетингу.  Курс генерального директора RIA

Залучення нових клієнтів і утримання уже існуючих - головна мета будь-якого бізнесу. Якщо немає чіткої стратегії, як це робити, починається імпровізація. А разом з нею проблеми, нерви, втрата грошей і часу. У Вінниці стартує поетапна Школа маркетингу, на якій навчать як в рази збільшите клієнтську базу - без надмірних зусиль і зайвих витрат.

Основним викладачем Школи маркетингу буде Олег Горобець, генеральний директор RIA Media. Олег вивчав маркетинг і менеджемент в університеті у Франції та отримав три дипломи від Києво-Могилянської бізнес-школи. Але головне - це практичний досвід. Уже вісім років Олег керує найбільшою регіональною практичними медіа-групою в Україні. Щороку його співробітники обслуговують більше тисячі бізнес-клієнтів, створюючи для них ефективну рекламу, піар-матеріали та маркетингові стратегії. 

Власне саме цей досвід роботи з регіональним бізнесом і вирізняє Школу маркетингу RIA від інших подібних дистанційних і очних курсів. Усе навчання буде проілюстровано прикладами вдалих (і для контрасту - невдалих) рекламних та маркетингових рішень, які були реалізовані різними підприємцями в таких обласних центрах як Вінниця, Житомир, Хмельницький і Тернопіль. Позбавлена усякої води теорія, підкріплена цими кейсами, допоможе чітко визначитись з покроковим планом розробки та реалізації власної маркетингової стратегії, яка принесе вашому бізнесу клієнтів і прибуток. 

Детально прописана рекламна стратегія буде результатом проходження Школи маркетингу. Цей план, розбитий на задачі і підзадачі, позбавить вас головної болі та розгубленості, які знайомі будь-якому підприємцю, який починає новий бізнес або стикається з проблемами розвитку і росту. 

Курс Школа маркетингу складається з трьох етапів 

Перший - цикл з шести практичних лекцій. Одне заняття на тиждень, в четвер вечором. Тривалість - дві години. Ви дізнаєтесь, як визначитись з позиціонуванням ваших товарів чи послуг. Визначитесь з тим, хто для вас є головним клієнтом (і можливо тут чекатимуть відкриття). Навчитесь чітко визначати цільову аудиторію ваших споживачів. Навчитесь створювати ефективні рекламні повідомлення. Зрозумієте як виділитись серед конкурентів. Як створити унікальну торгову пропозицію. Вивчите інструменти залучення двох головних груп ваших клієнтів - тих, які уже шукають послуги чи товари схожі на ваші, та тих, які лише потенційно можуть ними зацікавитись. Зрозумієте, як утримувати клієнтів. 

Уроки не будуть нагадувати нудні університетські лекції. Заняття побудовані так, щоб кожен зі слухачів отримав відповіді на усі питання, які у нього є. В ході лекцій досвід вдалих кейсів буде маштабуватися на бізнеси, які має аудиторія. 

Ви отримаєте шаблон для розробки власної детальної маркетингової стратегії. Протягом шести лекцій, ви будете отримувати домашнє завдання. І до кінця першого етапу кожен учасник зможе розробити рекламну стратегію для свого бізенсу.

Другий етап школи маркетингу - практика. В закритій групі ви презентуєте свою рекламну стратегію і  отримаєте фідбек від інших слухачів курсу. На цьому етапі Олег детально буде вникати у вашу стратегію, аналізувати, корегувати, давати точні поради і допоможе вам довести стратегію до високого практичного рівня. Звичайно, усе це прописуватиметься з урахуванням реальних бюджетів, які ви готові вкласти у просування бізнесу. 

Також під час другого етапу Олег Горобець консультуватиме кожного слухача персонально, зокрема, по телефону. Як бонус - RIA надасть учасникам дизайнера і студію звукозапису, щоб зробити макет або записати радіо-ролик.

Третій етап - Запуск. Ви уже маєте усі необхідні знання та готовий план дій. Тепер Олег Горобець зустрінеться з вашою командою працівників, яка його буде реалізовувати. Проведе ряд зустрічей, щоб допомогти вам запустити цей процес.

Останній етап - двогодинна зустріч тет-а-тет з Олегом Горобцем, на якій ви зможете обговорити будь-які питання, як управлінець з управлінцем. 

В подальшому, під час реалізації вашого плану дій, Олег Горобець буде доступний для консультацій по телефону. 

Записатись на школу можна за номером - (063)799-99-74.
Сайт Школи маркетингу - m.riamedia.com.ua.
 

Старт 31 травня

Бережіть ваш час та примножуйте прибутки!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up