Легкий старт програміста разом з Ruby (Новини компаній)

Легкий старт програміста разом з Ruby (Новини компаній)

За IT майбутнє. Навряд хтось стане із цим сперечатись. Той, хто прагне почати вивчати програмування, але не знає з якої мови розпочати - ця стаття точно для вас. Розберемо по-поличкам мову програмування Ruby та її перспективи.

Ruby - це одна з найпопулярніших мов, що використовуються в Інтернеті. Він був задуманий в 1993-му році японцем Юкіхіро Мацумото, який прагнув створити мову, що взяла все найкраще з інших мов, і зможе полегшити роботу програміста. Після 2000-го року почалося поширення Ruby по всьому світу. На сьогодні Ruby має дуже широке застосування. Вінницькій ІТ-Академії є спеціалізація “Програміст (Ruby)”.

Головною перевагою Ruby і фреймворка RoR (Ruby on Rails, який теж вивчають у Вінницькій ІТ-Академії) вважається швидкість розробки. Один із чинників, що зумовлюють зручність роботи з Ruby, полягає в синтаксисі. Код цієї мови інтуїтивний, тож потрібно значно менше зусиль для його написання, розуміння й подальшої підтримки. Щодо Ruby on Rails, то це повноцінний, багаторівневий фреймворк для побудови веб-додатків, що використовують бази даних, який заснований на архітектурі Модель-Представлення-Контролер (Model-View-Controller, MVC). Rails — не єдиний фреймворк Ruby, але він найпопулярніший, а отже, вартий окремої уваги.

Однією з найважливіших частин культури RoR є соціальність. Вирішив проблему - допоможи вирішити іншим. Реалізував свій модуль - поділися з спільнотою. Таким чином, на даний момент у відкритому доступі зберігаються тисячі готових рішень тих чи інших завдань. Системи аутентифікації, авторизації, коментування, системи платежів, поштові розсилки та багато іншого (все те, що зазвичай розробляється «з нуля») впроваджуються реалізовані кимось іншим, протестовані і рекомендовані численним співтовариством.

Особистий досвід викладачів Вінницької ІТ-Академії показує, що вирішення завдань на Rails відбувається в півтора рази швидше в порівнянні з іншими фреймворками подібного плану. Можна писати дійсно зрозуміло і лаконічно.

Відомий факт: програмування можна вивчати лише з допомогою практики, інакше - це марна трата часу. В Академії на це основна ставка - практика, практика і ще раз практика. До того ж на реальних, діючих проектах, разом із тестувальниками та дизайнерами. Напрямок Ruby в ІТ-Академії веде Олександр Панченко - тімлід в компанії RubyCon. Дана компанія складається на 80% із випускників Вінницької ІТ-Академії. Звідси випливає запитання із очевидною відповіддю: “Чи є потреба в спеціалістах з цієї мови програмування? Звісно є”. Обрати дану мову для свого розвитку у сфері айті  - дуже гарна думка, не варто нею нехтувати. Також про актуальність Ruby говорять різні результати досліджень: Ruby посідає 5-те місце серед 23 найцікавіших для програмістів мов. У найбільших містах у всьому світі активно діють групи користувачів Ruby, а конференції, присвячені Ruby, заповнені вщент.

Будь-яка людина, чи то розробник чи користувач, хоче мати технологію без багів і проблем; технологію, яка полегшить і активує процес розробки і програмування. Можна сказати, що це одна з найголовніших переваг Ruby, яка  вирізняє її серед інших мов програмування. Тому, у Вінницькій ІТ-Академії ви знайдете курс з яким можна легко розпочати свій шлях програміста і стати Ruby розробником.

Крім того, зараз є можливість отримати престижну освіту в ІТ-Академії та стати ближче до cвоєї мрії БЕЗКОШТОВНО. Не прогавте свій шанс! Кожен, хто здасть екзамен з математики на максимум, буде зарахований на бюджетне навчання. Достатньо круто знати шкільну програму, не лінуватись сидіти над задачами з підвищеною складністю та любити математику. 

Реєструйся https://ita.in.ua 
Телефонуй 067-431-19-21

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії “Ранкові зорі” 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up