Креативний простір «LEVEL 80» запрошує молодь до 18 років в English Club

Креативний простір «LEVEL 80» запрошує  молодь до 18 років в English Club
  • У English Club можна буде спілкуватись іноземною мовою (рівень А2-В1), переглядати англомовні фільми, обговорювати їх. Заняття відбуватимуться щопонеділка та п'ятниці з 12.00 до 14.00.
  • Зустрічі безкоштовні. Щоб приєднатися, потрібно попередньо записатися за номером 068 076 69 78, або через Instagram.

Про це повідомляє вінницька міська рада.

«У нашій громаді перебуває чимала кількість молоді, тому ми налаштовані на велику кількість небайдужих людей, які хочуть покращити свій рівень англійської мови», — зазначив директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира.

«Можливість провести корисно літній період стає доступною для молодої людини віком від 14 до 18 років. Розмовний клуб двічі на тиждень проводитиме волонтерка на безоплатній основі, за адресою: Магістратська, 80. Заняття спрямовані на розвиток мовленнєвих навичок з англійської мови. Отож, запрошуємо всіх бажаючих поринути в креативну подорож на «Level 80», — розповіла начальниця Відділ молодіжної політики ВМР Юлия Мончак.

Відео дня

Креативний простір наразівідновив свою роботу в онлайн та офлайн форматі. Пропонують тематичні кіновечори, семінари, майстер-класи та тренінги — п’ять днів на тиждень з 10.00 до 19.00.

 

Читайте також:

Підприємство «Артемсіль» через війну зупинило роботу. Що каже вінницька влада?

У Вінниці переселенцям передали чергову допомогу від міжнародних організацій

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up