До 24 січня триває реєстрація на пробне ЗНО-2020. Коли складати тести?

До 24 січня триває реєстрація на пробне ЗНО-2020. Коли складати тести?
  • Нині кожен охочий може зареєструватися на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. 
  • Участь у пробному ЗНО не обов'язкова та платна. Як зареєструватися та коли складати тести? 

Як зареєструватися

Реєстрація проходить на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Вінничанам зареєструватися можна до 24 січня ТУТ

Участь у тестуванні не є обов`язковою, але допомагає учасникам краще підготуватися до реального ЗНО.

Відео дня

Скільки це коштуватиме?

Вартість участі в одному пробному ЗНО для жителів Вінниччини складає 150 гривень.

Оплату послуги можна здійснити в установах будь-якого банку України або в установах інших учасників фінансових послуг до 27 січня 2020 року (включно).

Нагадаємо, що найдешевше здавати пробне ЗНО можна у двох областях. Там це коштує 138 гривень.

Коли проходитиме пробне ЗНО?

Оцінювання проходитиме у дві сесії:

  • 21 березня — з української мови та літератури;
  • 28 березня — з історії України, з математики, з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

— Реєстрація та участь у пробному оцінюванні не означає автоматичну реєстрацію на основну сесію ЗНО. Крім того, результати пробного тесту не будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію та не впливатимуть на конкурсний відбір під час вступу до вишів, — додає в.о. директора Департаменту освіти і науки ОДА Володимир Буняк.

Опитування

Долучитеся до пробного ЗНО?

Читайте також:

Новий стадіон для школи 33: коли закінчать реконструкцію та що там буде

Відремонтували першу спортивну школу. Що там зробили?

У Хмільнику пройшов турнір з вільної боротьби. Вінничани вибороли три «золота»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Таня

    Безполезні тести
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up