Чотири вінницькі школи увійшли до топ-250 екодружніх шкіл світу

Чотири вінницькі школи увійшли до топ-250 екодружніх шкіл світу
  • Тиждень розпочався з гарної новини для Вінниці. Чотири наші школи потрапили до списку кращих шкіл світу з екоініціатив.

Чотири вінницькі школи отримали почесне звання School of Excellence від глобальної ініціативи Climate Action Project. Гімназія №6, ліцеї № 7 та 17, школа №33 увійшли до топ-250 кращих шкіл світу. Про це повідомив на своїй сторінці у ФБ мер Вінниці Сергій Моргунов.

— Оголосили переможців проєкту під час міжнародної онлайн-конференції на тему змін клімату за участі представників ООН, NASA, WWF та відомих спікерів з різних країн, зокрема Принца Вільяма. Ініціатива об’єднала 2,7 мільйона людей у 145 державах, — зазначає очільник міста.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та люди стоять

Відео дня

За його словами, вінницьких школярів відзначили за популяризацію екодружнього стилю життя.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, на відкритому повітрі та текст «Climate Action Day Free webinar about Climate & Eduation November 4th 2021 Prince William President James Alix Michel Esmeralda HRH Princess Esmeraldaof Belgium MattLarsen-Daw WWF Juan Pablo Celis Û UN Elizabeth Wathuti»

— Мені імпонує, що наші діти не просто задумуються про глобальні виклики, а й на власному прикладі показують, що може зробити кожен. Зелене та екологічно чисте місто — один з пріоритетів нашої Стратегії 3.0. А разом з вмотивованою молоддю ми зможемо набагато більше! — повідомляє Сергій Моргунов.

На зображенні може бути: 9 людей, люди стоять та у приміщенні

 

Читайте також:

У цей день вітаємо Дмитра, Марка та Антона. Історія та прикмети 8 листопада

Дані про COVID: в Україні виявили 13 068 випадків. Скільки на Вінниччині?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Komse komsa

    Аж дивно що це не преміум новина, коли треба похвалити моргунова то це виставляється на загальний доступ без будь яких обмежень, в іншому випадку плати....
  • Тетяна Брайлян

    Вітаємо!
  • Meizu Miy

    Яка убогість! До чого тут "кращі школи світу"? Йдеться просто про 250 шкіл з різних країн, які прийняли участь в цьому безкоштовному семінарі. Ох і новини

keyboard_arrow_up