Будуй своє успішне майбутнє разом з Вінницькою ІТ-Академією (Новини компаній)

Будуй своє успішне майбутнє разом з Вінницькою ІТ-Академією (Новини компаній)

Кожен в України в праві отримати достойну освіту, яка буде ключем до світлого, забезпеченого майбутнього та омріяної роботи.

Часто незахищені верстви населення залишаються незреалізованими в своєму житті, оскільки зустрічаються сам на сам з життєвими труднощами. Або АТОвець який нещодавно повернувся зі сходу і не може знайти достойної роботи та повноцінно забезпечити власну родину.

Вінницька ІТ-Академія не може стояти осторонь суспільних проблем і в рамках власної соціально-освітньої програми надає можливість отримати престижне навчання із гарантованим працевлаштуванням в ІТ-сфері учасникам бойових дій на Сході України та в Криму, а також незахищеним верствам населення.
Знижка на освітні послуги становить:

  • учасникам бойових дій на Сході та Криму - 50%;
  • людям з інвалідністю 3-ї групи - 10%;
  • людям з інвалідністю 2-ї групи - 15%;
  • людям з інвалідністю 1-ї групи - 20%.

Ми навчаємо студентів в мотивованому середовищі серед друзів-однодумців, а наші ментори є найкращою підтримкою для кожного студента, адже діляться власним, реальним досвідом. Весь навчальний процес моделює робочу атмосферу, оскільки студенти мають можливість працювати на реальних проєктах. Такий підхід до навчання забезпечує ефективний результат та успішне подальше працевлаштування.

За словами директора Вінницької ІТ-Академії, Романа Мельника: “Колишнім бійцям важко повертатись до мирного життя і знову знаходити своє місце в соціумі, тому саме здобуття нової професії допомагає адаптуватися до мирного життя та відчути впевненість у завтрашньому дні. Ми пишаємося випускниками, яким вдалося не дивлячись на всі труднощі змінити власне життя та стати успішними. ”

Запрошуємо усіх АТО-вців та незахищеним категоріям змінити своє життя та навчатись у Вінницькій ІТ-Академії на пільгових умовах за будь-якою із спеціалізацій - програмування, тестування, веб-дизайн та проектний менеджмент.

Негай часу, реєструйся вже зараз! Адже ти зможеш побудувати успішне майбутнє разом з Вінницькою ІТ-Академією!

Реєструйся: 

на офлайн навчання: https://ita.in.ua

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua   

телефонуй: 067-431-19-21

keyboard_arrow_up